Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: anoreksja to choroba umysłu

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Bulimia i anoreksja u kobiet

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

anoreksja to choroba umysłu

~basia 42 lata

2008-07-04 08:34:51

tak anoreksja to choroba psyche a nie ciała. jak określić anorektyczkę czy bulimiczkę? idiotką!
   trzeba być skoÅ„czonym debilem by patrzeć w lustro , widzieć koÅ›ciotrupa ubranego w majtki i mówić ze jest sie grubym grubÄ…. takiego czÅ‚owieka powinno sie zamknąć w zakÅ‚adzie zamkniÄ™tym dla psychicznych, leczyć na gÅ‚owÄ™ a potem jÄ… odżywić , no i na koniec wystawić jej rachunek za leczenie, ja sie np,. nie zgadzam by za to leczenie pÅ‚acili podatnicy czyli NFZ. mam juz 42 lata ,164cm wzrostu. do ciąży ważyÅ‚am 55 kg byÅ‚am zgrabna z talia osy i biustem. teraz mam lekka nadwagÄ™ /63-65 kg/ ale mam też lata i nie uważam sie za tÅ‚uÅ›ciocha, . już sÅ‚yszÄ™ jak sie ze mnÄ… nie zgadzajÄ… , znam anorektyczkÄ™, ma teraz 51 lat, 178 cm wzrostu i chciaÅ‚a by ważyć 55-57 kg.
   gÅ‚upota. Rodzina wyciÄ…gaÅ‚y jÄ… za 'uszy' z choroby jakieÅ› 15 lat temu a ona nadal uważa ze jest za gruba i nadal odchudza siÄ™ przy pomocy zasÅ‚yszanych kuracji cud. zupa z kapusty przez tydzieÅ„, jakieÅ› 7 posiÅ‚ków na dzieÅ„ po 1 plasterku sera żółtego, Å‚yżeczki ugotowanego miÄ™sa, 1 jajka itd to debilizm. ona nadal jest chora choć uważa ze nie jest anorektyczkÄ… bo tak nie wyglÄ…da, nie wyglÄ…da jak trup ale jej psyche tak dla tego uważam ze anoreksja to choroba psychiczna.
   ma córkÄ™ 18 letnia która jest normalna dziewczynÄ… w jej wieku, opalona, lubi jedzonko ale nie jest otyÅ‚a, jest zadbana i tak jak ja uważa że potrzeba nam psychiatrów na peÅ‚nym etacie w każdej poradni i wiÄ™cej szpitali psychiatrycznych. a teraz anorektyczki do kuchni i zjeść coÅ›. pożywnego. miÅ‚ego dnia

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê