Komentarze do artykułu: TykajÄ…ca bomba 2012 roku
:D :D :D :D :D <hahaha><haha>
~Michał lat 14 :D
2007-01-18 10:17:04
No nie moge, Ile ta planeta ma lat, i jakos nigdy nie bylo konca swiata :D :D :D :D Predzej jakis meteor walnie, lub ktos odpali bomba atomowa, niz przebiegunuja sie bieguny :D :D :D :D :D :D Gdybyscie uwarzali na fizyce to byscie wiedzieli :D :D :D Jaka sila musiala by powstac zeby zatrzymac ziemie i "pchnac" ja w przeciwny kierunek :D :D :D Pamietam jak mialbyc ten koniec swiata w 2000r mialem chyba 7 lat ale ryczalem az nie chcialem isc do szkoly :D :D ;D A tak w ogole spytajcie sie waszych nauczycielek od Geografi lub fizy to was chyba wysmieja ze w takie cos wierzycie :D :D ;D A bylem na stronie zwiazanej z takimi zeczami i wypowiadal sie wlasnie jakis swiatowej slawy GEOLOG i wszystkiemu zaprzeczyl ;D ;D wiec sami wyciagnijcie wnioski z tego "postu" i sie zastanowcie... Ale najlepsza jest ta godzina... Ide do kibla bo chyba ze smiechu sie śikam... :D :D Tylko sam Bóg wie kiedy to nastapi, widze ze ladnymi Chrzescijanami, jestescie wstydzcie sie ! ! ! ! ! A tak naprawde w tym roku (2012) nastapi jakas nadaktywnosc slonca ktorej nawet nie odczujemy :D :D :D i ktora wystepuje co kilkanascie lat :p Pozdrawiam :D
ODPOWIEDZjeszcze raz ja
~Michal lat 14 :D
2007-01-18 10:26:30
kalendarz Majów kończy się dopiero 9898 roku Zapomnialem dodac....
ODPOWIEDZ2012
~Lisecc
2007-01-22 04:00:20
To nie bedzie koniec Swiata tylko koniec naszej cywilizacji. A majowie byli bardziej rozwinieta cywilizacja od naszej. Pelna powaga. jak chcesz pogadac na ten temat, to pisz. 6865481
ODPOWIEDZdo michała :))
~Edytkaaaaaaaaaaaaa
2007-03-15 07:01:05
spox komentarz :) chciałabym tak myśleć. nastawiasz mnie pozytywnie do tej sprawy :> jesli chcesz napisz do mnie na gg <moze sie poznamy??> <lol> 10167323 buziaki dla ciebie papa
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶ć z tego tytułu odpowiedzialno¶ć karn± lub cywiln±.