Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: FATIMA i III wojna światowa

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: TykajÄ…ca bomba 2012 roku

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

FATIMA i III wojna światowa

~Winicjusz

2007-04-11 10:46:13

W Wielkanoc był film o Fatimie. Napiszę skrótowo, bo wyszłobymi za dużo tekstu...a więc III tajemnica się sprawdziła - dotyczyła zamachu na Jana Pawła II. Spełniło się tez życzenie Matki Bożej (chodziło coś o Rosję, ale tak naprawdę to nikt z nas nie wie dokładnie o co) i te życzenie spełnił Jana Paweł II. Dlatego ma NIE BYC III wojny światowej - Maryja powiedziała, że uchroni ludzkość od zła, i tak jest - wyobraźcie sobie, że przedłuża nasze życie na Ziemi!!! To nie blef,a le jak ktoś w ogóle nie wierzy, to niech tego nie czyta, bo potem sa jakieś głupie komentarze, które i tak mam gdzieś - coś w tym musi być i świat nie musi kończyć się na 2012 roku, a dokładnie o 11:11...paranoja z ta godziną, aha no i jeszcze 11sek. A tak poza tym, tylko Bóg wie, dokładnie w jakim dniu i o jakiej godzinie będzie koniec. Wiadomo, że się zbliża, ale nie wiadomo, ile nas dzieli do Ostateczności. Ta hipoteza jest wygłaszana przez wielu badaczy i naukowców, to nie są moje wymysły i jakieś puste słowa.

ODPOWIEDZ

brawo!

~Alwin

2007-04-20 07:36:54

Popieram Twoją wypowiedź w 100%, tylko nie jestem do końca przekonany, co z 2012 rokiem. Jeśli rzeczywiście coś się szykuje, to nie będzie to jednak koniec! Oglądałem Rozmowy w Toku, też gadali o końcu...wszędzie 2012r. Nie wiem, co robić, czekać chyba tylko i żyć tak jak na człowieka przystało...życzę sobie tego i wszystkim innym. Mam nadzieję, że świat się zmieni, będzie lepsza przyszłość itd. Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ

tra la la

~mariano

2007-04-21 10:21:24

tak wiezycie w boga to gdzie był jak była 2 wojna i gineły miliony ludzi wezcie sie do pracy anie tylko o głupotach piszecie

ODPOWIEDZ

Tak mówił pan: mt 24 32-36

~retroz

2007-05-03 10:41:09

Tak mówił pan: mt 24 32-36
   A od figowego drzewa uczcie siÄ™ przez podobieÅ„stwo! Gdy jego gałązka staje siÄ™ soczysta i liÅ›cie wypuszcza, poznajecie, że zbliża siÄ™ lato. 33 Tak samo i wy, kiedy ujrzycie to wszystko, wiedzcie, że blisko jest, we drzwiach. 34 ZaprawdÄ™, powiadam wam: Nie przeminie to pokolenie, aż siÄ™ to wszystko stanie15. 35 Niebo i ziemia przeminÄ…, ale moje sÅ‚owa nie przeminÄ….

Jakie pokolenie ?
   TO które widziaÅ‚o to wszystko... znaki na ziemi i niebie, wojny, gÅ‚ody, cierpienia, trzesiÄ™nia, powodzie...
   my jesteÅ›my tym pokoleniem.. nasi ojcowie to zobaczyli (zauważyli) i nie zdążą wszyscy zginąć a nadejdÄ… dni nowego Å›wiata nie koÅ„ca !!! tylko nowego Å›wiata bo jednak wielu przeżyje

ODPOWIEDZ

nie wierzÄ™ w 2012.

~zuz.

2007-05-12 09:27:17

ja nie wierzę w to. ewangelia mówi wyraźnie "nie znacie dnia ani godziny".

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê