Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: PLACZ XXI WIEKU

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: TykajÄ…ca bomba 2012 roku

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

PLACZ XXI WIEKU

~światełko:-)

2007-05-30 13:46:49

Wiadomo, że wojna (jeżeli w ogóle bÄ™dzie), ma przyjść ze Wschodu.
    Maryja prosiÅ‚a papieży o pobÅ‚ogosÅ‚awienie Rosji, ale nasz Papież nie uczyniÅ‚ tego do koÅ„ca (3-cia tajemnica fatmska), z czego mogÄ… wyniknąć mniejsze kÅ‚opoty, ale jednak bÄ™dÄ…. Matka Boża prosi nas o codziennÄ… modlitwÄ™ na różaÅ„cu do Jej Niepokalanego Serca i o modlitwy o pokój na Å›wiecie. Matka Boża cierpi za to, co Jej robimy. Wszyscy siÄ™ tylko potrafiÄ… wyÅ›miewać i nawzajem sobie dokuczać, tak jest najproÅ›ciej :-((( Mam nadziejÄ™, że ci, co sÄ… tacy dzisiaj, kiedyÅ› to zrozumiejÄ…...
    Jest przecież Apokalipsa...mówi, że nadchodzÄ… ostateczne czasy i że jedna trzecia ludzkoÅ›ci zginie. Nie bÄ™dzie to wiÄ™c koniec Å›wiata, ale taki przeÅ‚om - ludzie siÄ™ nawrócÄ… i bÄ™dÄ… siÄ™ modlić, a nie jak dzisiaj tylko nauka, ludzie majÄ… poprzestawiane w gÅ‚owie, wykaÅ„czaj siÄ™ nerwowo przez dzisiejszÄ… znieczulicÄ™ i w ogóle...musimy ratować nasz Å›wiat. Anomalie pogodowe już możemy obserwować. Czasem wydaje mi siÄ™, że ludzie sÄ… tacy Å›lepi...najlepiej powiedzieć "mnie to nie dotyczy, nie intereuje". Przeciwnie! Dotyczy to każdego z nas, także po Å›mierci.

Polecam interesujÄ…ca książkÄ™ "Przepowiednie Saint Germaina na nowe tysiÄ…clecie"

SÄ… tam także zawarte przepowiednie Maryji, która chce uchronić Å›wiat od zagÅ‚ady, ale musimy Jej pomóc modlitwÄ…!
    W styczniu 1938 roku Bóg zesÅ‚aÅ‚ noca Å›wiatÅ‚o, naukowcy brali jÄ… jako zorze (bez komentarza), ale Maryja przepowiedziaÅ‚a podczas I wojny Å›wiatowej, że jeżeli ludzie nie przestanÄ… obrazać Boga, nadejdzie wojna jeszcze straszniejsza i że da ludziom znak. Tym znakiem byÅ‚o wÅ‚aÅ›nie Å›wiatÅ‚o. Osiem miesiÄ™cy później, Hitler najechaÅ‚ na PolskÄ™.

Nie wiem, ludzie wymyÅ›lajÄ… sobie jakieÅ› gÅ‚upoty, nikt nie myÅ›li o tym poważnie...to nas zgubi! Nikomu nie chce siÄ™ w to wierzyć...Ja sama mam piÄ™tnaÅ›cie lat i wydaje mi sie czasem, że wiem wiÄ™cej niż taki naukowiec, który wszystko naukowo wyjaÅ›nia. Paranoja.

Jest jeszcze przepowiednia dotyczÄ…ca papieży. Po Janie Pawle iI ma już ich być tylko dwóch (czyli po Å›mierci Benedykta XVI zostanie jeden) i w tym samym czasie Å›wiat pozna trzeciego Antychrysta. Jeżeli zwalczymy go wspólnymi siÅ‚ami, Å›wiat przetrwa najcięższe próby...ale dobro i tak ostatecznie wygra.
    Po tych wszystkich okropnosciach nastanÄ… zÅ‚ote czasy, ludzie bÄ™dÄ… dobrzy i wierzÄ…cy.

Wystarczy wpisać w wyszukiwarkÄ™ Google hasÅ‚o: tajemniczy Å›wiat i ja, by dosyć naczytać sie o tym wszystkim.

Te wszystkie ufoludki i kalendarz Majów...nie wierzÄ™ w to...
    Ups, roz[isaÅ‚am siÄ™, ale wiem, ze mam racjÄ™. Niech ktoÅ› da mi odpwiedź...

ODPOWIEDZ

...

~KsieżycMoon

2007-05-31 04:46:02

Proroctwo się wypełnia, bo zobacz - po co by była Apokalipsa, jakby ludzie zachowywali się wprost idealnie? Dlaczego, skoro proroctwo i tak ma się wypełnić? Nie wiem, jakie zmiany miałaby przynieść III tajemnica fatimska, sam jestem ciekaw jej treści, ale z drugiej strony właśnie może papieże mieli dylemat jeśli chodzi o to proroctwo..., no nie?
   Niektórzy piszÄ…, że data koÅ„ca Å›wiata zawarta jest w Biblii. JeÅ›li tak, musi być nieźle zaszyfrowana.
   Ma TO nastÄ…pić w mroźnÄ… noc (czyli wiadomo, że zimÄ…). Lecz nie jest powiedziane, że nie znamy roku - możemy sie go tylko domyÅ›lać...czyżby grudzieÅ„ 2012?...
   Aha i jeszcze o AntychryÅ›cie - urodzi siÄ™ on w sposób "sztuczny", bez współżycia matki.

Å›wiateÅ‚ko, trzymaj siÄ™, nie możemy być w tej jednej trzeciej czesci ludzkoÅ›ci, która zginie. Ja tez siÄ™ modlÄ™...módlmy siÄ™ wszyscy, bo potem bÄ™dziemy żaÅ‚ować. Ludzie, niech sobie myÅ›lÄ…, co chcÄ…, nie zdążą sie nawrócić i potem bÄ™dÄ… żaÅ‚ować...pewnie w to teraz nie wierzÄ… i siÄ™ z takich ludzi jak my (nie wszyscy oczywiÅ›cie) wyÅ›miewajÄ…, ale niech pożyjÄ…, to zobaczÄ…...Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

bzdura!

~kromka

2007-08-29 11:30:22

wybaczcie ale to o czym tutaj dyskutujecie jest conajmniej zabawne...
   osoba wypowiadajaca sie wyzej goraco namawia do modlitwy i jednoczesnie wierzy ze w Biblii jest zaszyfrowana data konca swiata... mysle ze nie wymaga to juz dalszego komentarza
   jesli ktos chce sie stresowac prosze bardzo, niemniej stres negatywnie wplywa na nasze zdrowie... szybciej na zawal serca "odwiniecie kite" niz ziemia sie przebiegunuje ...

ODPOWIEDZ

ej Ty do zjedzenia!

~<lol>

2007-08-31 06:58:36

Kromeczko, przykro mi, że tego nie rozumiesz, więc nie zabieraj tutaj głosu, bo prawda jest inna, jeśli nie wierzysz, to twoja sprawa i zostaw innych w spokoju, racja jest inna! Myślisz, ze to az tak stresuje?, weź przestań, bo żałośnie sie wypowiadasz.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê