Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: dublin za 3 lata

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: TykajÄ…ca bomba 2012 roku

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

dublin za 3 lata

~code

2009-03-12 19:02:35

jestem specjalistą odnośnie spraw związanych z astronomią / badaniem układu ziemskiego /
   a co za tym idzie - kuli ziemskiej.
   posiadam również specyficznie silny dar przewidywania i jasnowidztwa, trafnie przewiduje interesujÄ…ce mnie zagadnienia, oraz zagadnienia moich interesantów. wszystko jednak od wielu lat wstecz do terminu 01 01 013 ..., zastanawia mnie bardzo dla czego po dacie 01 01 013 ..., nic nie jestem wstanie dostrzec ???
   nie napÄ™dzajÄ…c czytelników strachem, niestety muszÄ™ przyznać że zaÅ‚ożenia na datÄ™ 21 12 012 ..., sÄ… bardzo zbliżone, do tego co opisuje siÄ™ w artykuÅ‚ach pod tÄ… datÄ….
   ciapekcode@interia.eu

ODPOWIEDZ

...

~anonim xD

2009-04-07 16:37:13

takie bajeczki to dzieciom opowiadaj, bo one tylko uwierzÄ… w te brednie!
   PS przeczytaj sobie kilka komentarzy, a zobaczysz co wiÄ™kszość osób o tym myÅ›li!

ODPOWIEDZ

haha

~gucio xd

2009-05-23 11:58:09

" posiadam również specyficznie silny dar przewidywania i jasnowidztwa "
   Jasnowidz sie znalazÅ‚<hahaha>

ODPOWIEDZ

....

~anonim

2009-10-26 14:57:21

...może szklana kula zaparowała? ;D

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê