Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Gdybanie ;)

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: TykajÄ…ca bomba 2012 roku

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Gdybanie ;)

~slawciUuu

2009-10-16 20:24:08

Wg. Bibli głoszono że nikt nie zna dnia ani godziny końca świata. Według mnie katastrofy oraz inne czynniki które jesteśmy w stanie zauważyć na całym świecie są zalążkiem tego co będzie na koniec. Każdy wyobraża sobie ten koniec inaczej. Bzdurą totalną jest to że Majowie byli w stanie określić kiedy nastąpi ten dzień podając nawet godzinę i minutę (11:11) haha może dla nich to byłby koniec świata ale nie dla całej ludzkości Bóg zadecyduje o tym kiedy ma być finał tej bezmyślności ludzi i niszczeniu przez nich samych siebie nawzajem

ODPOWIEDZ

Koniec świata

~Gościu

2009-11-01 23:09:51

A co jeśli Boga nie ma? Ludzie idą z postępem techniki i moim zdaniem mogą przewidzieć kiedy nastąpi koniec świata. Nie lekceważcie tego!

ODPOWIEDZ

tak

~justyna

2009-11-04 15:44:38

zgadzam sie z wypowiedzia Goscia. nie ma naukowych dowdow na istnienie boga, wiec twoje domysly sa bezpodstawne, przy pomocy wspolczesnych technologii naukowcy moga byc w stanie przewidziec wybuchy wulkanow, tsunami itp.wiec jesli przysli ci sie jezus i powie ze jutro umrzesz to mu uwierzysz?? BRAWO!

ODPOWIEDZ

Do Justyny

~Marza

2010-01-11 15:46:13

Tak heretyczko...
   Ja bym uwierzyla, a Ty przestan bliznic przeciwko Bogu,
   ze nie wierzysz Twoj problem - i zal mi Cie...
   Lecz w odpowiednim czasie, sama sie przekonasz a wtedy to bedzie placz i lament...
   i sama mozesz sobie pogratulowac swojej glupoty...

ODPOWIEDZ

Do Justyny

~Marza

2010-01-11 15:49:15

Tak heretyczko...
    Ja bym uwierzyla, a Ty przestan bluznic przeciwko Bogu,
    ze nie wierzysz Twoj problem - i zal mi Cie...
    Lecz w odpowiednim czasie, sama sie przekonasz a wtedy to bedzie placz i lament...
    i sama mozesz sobie pogratulowac swojej glupoty...

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê