Komentarze do artykułu: Czas - można go cofnąć?
Większej bzdury nie czytałem
~robertcb
2009-09-16 20:06:15
Chodzi o ten chronometr.
Nawet autentyczna podróż w czasie o 30 lat wstecz, nie spowodowałaby cofnięcia zegara pokładowego (podróżnika w czasie) nawet o jedną sekundę!
Strzałka czasu dla podróżnika zawsze idzie do przodu, a podróż w przeszłość jest możliwa tylko pod warunkiem że istnieją wszechświaty równoległe (Everett 1957); i polegała by na przeskoku między światami, a nie na cofnięciu się zegara pokładowego.
Cały artykuł to bzdura, i nawet laik w miarę logicznie myslący powinien to dostrzec...
No wlasnie
~fenoemn
2010-08-25 21:44:17
kto mial przestawic ten zegar o te 30 lat, i skad wiedzial sam czas o dacie, tzn. ze sam czas ma swiadomosc i se "pomyslal " no to ustawie wam ten zegar na wlasciwä date. he heh
ODPOWIEDZZegarki
~Smieszka
2015-11-30 23:30:13
Moj telefon sam sie przestawia na prawidłowa godzine jak bym sie przeniosla w czasie to też by sie przestawil wystarczy miec smartfona z internetem haaaahaaa. Ale szczerze też zauważyłam to odrazu
ODPOWIEDZZegarki
~Smieszka
2015-11-30 23:30:32
Moj telefon sam sie przestawia na prawidłowa godzine jak bym sie przeniosla w czasie to też by sie przestawil wystarczy miec smartfona z internetem haaaahaaa. Ale szczerze też zauważyłam to odrazu
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialności za treści zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.