Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Większej bzdury nie czytałem

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Czas - można go cofnąć?

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Większej bzdury nie czytałem

~robertcb

2009-09-16 20:06:15

Chodzi o ten chronometr.
   Nawet autentyczna podróż w czasie o 30 lat wstecz, nie spowodowaÅ‚aby cofniÄ™cia zegara pokÅ‚adowego (podróżnika w czasie) nawet o jednÄ… sekundÄ™!
   StrzaÅ‚ka czasu dla podróżnika zawsze idzie do przodu, a podróż w przeszÅ‚ość jest możliwa tylko pod warunkiem że istniejÄ… wszechÅ›wiaty równolegÅ‚e (Everett 1957); i polegaÅ‚a by na przeskoku miÄ™dzy Å›wiatami, a nie na cofniÄ™ciu siÄ™ zegara pokÅ‚adowego.

CaÅ‚y artykuÅ‚ to bzdura, i nawet laik w miarÄ™ logicznie myslÄ…cy powinien to dostrzec...

ODPOWIEDZ

czas

~ ktoÅ›

2009-11-08 01:02:55

Zawsze mógł ktoś przeprogramować zegar w przeszłości D:

ODPOWIEDZ

No wlasnie

~fenoemn

2010-08-25 21:44:17

kto mial przestawic ten zegar o te 30 lat, i skad wiedzial sam czas o dacie, tzn. ze sam czas ma swiadomosc i se "pomyslal " no to ustawie wam ten zegar na wlasciwä date. he heh

ODPOWIEDZ

Zegarki

~Smieszka

2015-11-30 23:30:13

Moj telefon sam sie przestawia na prawidłowa godzine jak bym sie przeniosla w czasie to też by sie przestawil wystarczy miec smartfona z internetem haaaahaaa. Ale szczerze też zauważyłam to odrazu

ODPOWIEDZ

Zegarki

~Smieszka

2015-11-30 23:30:32

Moj telefon sam sie przestawia na prawidłowa godzine jak bym sie przeniosla w czasie to też by sie przestawil wystarczy miec smartfona z internetem haaaahaaa. Ale szczerze też zauważyłam to odrazu

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê