Komentarze do artyku³u: Czas - można go cofnąć?
Większej bzdury nie czytałem
~robertcb
2009-09-16 20:06:15
Chodzi o ten chronometr.
Nawet autentyczna podróż w czasie o 30 lat wstecz, nie spowodowałaby cofnięcia zegara pokładowego (podróżnika w czasie) nawet o jedną sekundę!
Strzałka czasu dla podróżnika zawsze idzie do przodu, a podróż w przeszłość jest możliwa tylko pod warunkiem że istnieją wszechświaty równoległe (Everett 1957); i polegała by na przeskoku między światami, a nie na cofnięciu się zegara pokładowego.
Cały artykuł to bzdura, i nawet laik w miarę logicznie myslący powinien to dostrzec...
czas
~ ktoÅ›
2009-11-08 01:02:55
Zawsze mógł ktoś przeprogramować zegar w przeszłości D:
ODPOWIEDZNo wlasnie
~fenoemn
2010-08-25 21:44:17
kto mial przestawic ten zegar o te 30 lat, i skad wiedzial sam czas o dacie, tzn. ze sam czas ma swiadomosc i se "pomyslal " no to ustawie wam ten zegar na wlasciwä date. he heh
ODPOWIEDZZegarki
~Smieszka
2015-11-30 23:30:13
Moj telefon sam sie przestawia na prawidłowa godzine jak bym sie przeniosla w czasie to też by sie przestawil wystarczy miec smartfona z internetem haaaahaaa. Ale szczerze też zauważyłam to odrazu
ODPOWIEDZZegarki
~Smieszka
2015-11-30 23:30:32
Moj telefon sam sie przestawia na prawidłowa godzine jak bym sie przeniosla w czasie to też by sie przestawil wystarczy miec smartfona z internetem haaaahaaa. Ale szczerze też zauważyłam to odrazu
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.