Komentarze do artyku³u: Jak zniknęło jezioro?
akurat!
~mk
2005-05-31 14:20:53
Zastanawiające jest to, że jeszcze nikt nie wpadł na to, żeby zrobić zdjęcie temu miejscu, gdzie kiedyś było jezioro... Jeśli takie wiadomości będą w tym portalu, to ja dziękuję... Niedługo będzie poradnik wróżenia z gwiazd... w necie też nie znalazłem zdjęć... jak ktoś znajdzie, to cofam to, co napisałem wyżej...
ODPOWIEDZko-cioł
~mk
2005-06-01 01:32:41
Dzięki za to zdjęcie, ale skąd wiesz, że to to, skoro w sąsiednim poście pisałeś, że nie wiesz, czy to to samo, ale fajne???
ODPOWIEDZa tak btw. to sam jesteś cioł
~mk
2005-06-01 12:21:09
Chyba sam napisałeś ten artykuł i Ci teraz głupio, że tak się on ma do nauki, jak coś tam do czegoś innego.
ODPOWIEDZczytanie nie boli
~redakcja
2005-06-01 12:40:27
"Źródło: Los Angeles Times". Jeśli nadal pojawiać się będą komentarze obraźliwe, będziemy zmuszeni do blokowania użytkownikom dostępu do wszystkich zasobów hotnews.pl.
ODPOWIEDZznalazłem źródło
~mk
2005-06-04 09:27:54
Dobra, sorki za obraźliwość!!! Znalazłem źródło i tam jest fotka... Choć nie rozumiem dlaczego się ludzie denerwują, jak się o coś prosi, zamiast poprostu podać linka i był by spokój... pozdrawiam szanowną redakcję!
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.