Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: akurat!

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Jak zniknęło jezioro?

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

akurat!

~mk

2005-05-31 14:20:53

Zastanawiające jest to, że jeszcze nikt nie wpadł na to, żeby zrobić zdjęcie temu miejscu, gdzie kiedyś było jezioro... Jeśli takie wiadomości będą w tym portalu, to ja dziękuję... Niedługo będzie poradnik wróżenia z gwiazd... w necie też nie znalazłem zdjęć... jak ktoś znajdzie, to cofam to, co napisałem wyżej...

ODPOWIEDZ

zobacz ciole

~j.w.

2005-05-31 18:28:40

http://fishki.net/podborka2/16/pikso02.jpg

ODPOWIEDZ

ko-cioł

~mk

2005-06-01 01:32:41

Dzięki za to zdjęcie, ale skąd wiesz, że to to, skoro w sąsiednim poście pisałeś, że nie wiesz, czy to to samo, ale fajne???

ODPOWIEDZ

a tak btw. to sam jesteś cioł

~mk

2005-06-01 12:21:09

Chyba sam napisałeś ten artykuł i Ci teraz głupio, że tak się on ma do nauki, jak coś tam do czegoś innego.

ODPOWIEDZ

czytanie nie boli

~redakcja

2005-06-01 12:40:27

"Źródło: Los Angeles Times". Jeśli nadal pojawiać się będą komentarze obraźliwe, będziemy zmuszeni do blokowania użytkownikom dostępu do wszystkich zasobów hotnews.pl.

ODPOWIEDZ

znalazłem źródło

~mk

2005-06-04 09:27:54

Dobra, sorki za obraźliwość!!! Znalazłem źródło i tam jest fotka... Choć nie rozumiem dlaczego się ludzie denerwują, jak się o coś prosi, zamiast poprostu podać linka i był by spokój... pozdrawiam szanowną redakcję!

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê