Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Znam sposob ale jedno stronny

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Podróże w czasie bez paradoksów?

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Znam sposob ale jedno stronny

~davk

2008-03-24 02:16:05

Wydaje mi sie ze znam "prosty" sposob na podruz w czasie ,ale niestety tylko w 1 strone. W przyszlosc! Mogla by ona byc jednak nie dluzsza/dalsza niz nie caly 1mln lat. Zakladajac ze kiedys uda mi sie zebrac srodki na dokonanie badan i udanie sie w taka podruz, bede musial sie pozegnac z wszystkim bo nie widze mozliwosci dokonania podruzy w 2 storne a wiec powrotu do czasu w ktorym zyje. A i z fizycznego pkt widzenia podruz taka nie ma zadnych paradoksow.

ODPOWIEDZ

podróż w czsie lecz w jedna st

~Ania

2008-04-03 13:56:37

a jak zamierzasz to zrobić? ja osobiscie jestem bardzo dobra z nauk ścisłych i wierze w takie rzeczy... ale nie potrafie jednak udowodnić ze mozna to zrobić.

ODPOWIEDZ

Ortografia

~kilerpizza

2008-04-07 08:15:00

Podróż piszemy przez ó nie przez u.
   OdbyÅ‚eÅ› jednak podróż w czasie do wÅ‚asnej podstawówki czyli w przeszÅ‚ość.
   Brawo

ODPOWIEDZ

bys mug powiedziec ten sposub

~Mariusz

2008-04-08 04:23:09

ja bym mug leciec wy pszeszlosc

a wlasnie a w pszyszlosc da rade?

ODPOWIEDZ

Ania

~chryssalid

2008-08-13 01:01:36

Ania wyobraź sobie sześcian, pusty w środku, zero sił, zero tarcia. Umieść w nim punkt, najmniejszą niepodzielną cząstkę i puść ruchem jednostajnym w określonym kierunku. Przy pomocy prostej matematyki będziesz mogła obliczyć, w którym miejscu punkt ów znajdzie się w określonym czasie - i masz już dowód na to, że w przyszłość można się przenieść.

ODPOWIEDZ

Prognoza przyszłości

~W.H.

2008-11-30 00:57:04

Aniu - niestety nie masz racji - zerknij na zasadę nieoznaczoności http://pl.wikipedia.org/wiki/Zasada_nieoznaczono%C5%9Bci

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê