Komentarze do artyku³u: Podróże w czasie bez paradoksów?
Znam sposob ale jedno stronny
~davk
2008-03-24 02:16:05
Wydaje mi sie ze znam "prosty" sposob na podruz w czasie ,ale niestety tylko w 1 strone. W przyszlosc! Mogla by ona byc jednak nie dluzsza/dalsza niz nie caly 1mln lat. Zakladajac ze kiedys uda mi sie zebrac srodki na dokonanie badan i udanie sie w taka podruz, bede musial sie pozegnac z wszystkim bo nie widze mozliwosci dokonania podruzy w 2 storne a wiec powrotu do czasu w ktorym zyje. A i z fizycznego pkt widzenia podruz taka nie ma zadnych paradoksow.
ODPOWIEDZpodróż w czsie lecz w jedna st
~Ania
2008-04-03 13:56:37
a jak zamierzasz to zrobić? ja osobiscie jestem bardzo dobra z nauk ścisłych i wierze w takie rzeczy... ale nie potrafie jednak udowodnić ze mozna to zrobić.
ODPOWIEDZOrtografia
~kilerpizza
2008-04-07 08:15:00
Podróż piszemy przez ó nie przez u.
Odbyłeś jednak podróż w czasie do własnej podstawówki czyli w przeszłość.
Brawo
bys mug powiedziec ten sposub
~Mariusz
2008-04-08 04:23:09
ja bym mug leciec wy pszeszlosc
a wlasnie a w pszyszlosc da rade?
Ania
~chryssalid
2008-08-13 01:01:36
Ania wyobraź sobie sześcian, pusty w środku, zero sił, zero tarcia. Umieść w nim punkt, najmniejszą niepodzielną cząstkę i puść ruchem jednostajnym w określonym kierunku. Przy pomocy prostej matematyki będziesz mogła obliczyć, w którym miejscu punkt ów znajdzie się w określonym czasie - i masz już dowód na to, że w przyszłość można się przenieść.
ODPOWIEDZPrognoza przyszłości
~W.H.
2008-11-30 00:57:04
Aniu - niestety nie masz racji - zerknij na zasadę nieoznaczoności http://pl.wikipedia.org/wiki/Zasada_nieoznaczono%C5%9Bci
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.