Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: do autora...

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykułu: Rokosy obcych?

POKAŻ WSZYSTKIE WˇTKI

do autora...

~kokosz

2005-10-26 20:47:54

szukalem tych rokosow w internecie ale nic nie znalazlem na ten temat.A moze to nie sa Rokosy tylko kokosy?

ODPOWIEDZ

szukaj a będzie Ci dane

~r.n.

2005-10-27 10:56:58

http://www.google.pl/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rls=GGLG,GGLG:2005-36,GGLG:en&q= rokoses

ODPOWIEDZ

LOL

~Gela :)

2005-10-28 23:27:45

chłopie ale jesteś czerstwy!!! zastanów sie co mówisz

ODPOWIEDZ

ja jestem czerstwy?

~kokosz

2005-10-29 09:55:31

to ty sie zastanow jesli wierzysz w rokosy to musisz byc dobrze przytrzymana, to sa pseudo naukowe artykuly zywcem skopiowane z jakiejs jeszcze mniej naukowej stronki, zaskakujacej codziennie nowa sensacja na temat zielonych ludzikow

ODPOWIEDZ

ĹĽe jak?

~mama i ja

2005-12-06 08:46:01

r.n. -> coś mało tych źródeł, jeśli google nie mówią na ten temat właściwie nic, to jak dać wiarę czemuś takiemu? a ten artykuł jest właściwie tylko tłumaczeniem tych znikomych ilości tekstów, które wyrzucają google

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶ć z tego tytułu odpowiedzialno¶ć karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisław Michalkiewicz
Nasze kanały RSS:
główny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertę