Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Co z niwyjaśnioną śmiercią?

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Istnieje życie po Å›mierci?

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Co z niwyjaśnioną śmiercią?

~Magda

2010-10-11 13:31:47

Witam. Poczytałam troche co piszesz Wieśku na temat dusz i naszego kontaktu z nimi. Błagam jeśli tylko będziesz miał chwilkę i zechcesz oczywiście proszę napisz do mnie maila, tak bardzo chciałabym Ci o czyms opowiedzieć i prosic o radę. Mój adres to: sentencja@op.pl
   Chodzi o smierć mego ukochanego męża. ZmarÅ‚ w zeszÅ‚ym roku. Jestem podrążona w rozpaczy. Do dziÅ› nie wiemy czy byÅ‚o to samobójstwo czy zabójstwo. Nic nie wyjaÅ›niono w sprawie. MartwiÄ™ siÄ™ o Niego, gdyż wszyscy bliscy ciÄ…gle rozpatrujÄ… okolicznoÅ›ci odejÅ›cia, ja staram siÄ™ wczuć w jego dusze jak tylko mogÄ™. Sni mi sie bardzo czÄ™sto, choć ostatnio rzadziej. Co jakiÅ› czas zamawiamy mszÄ™ w jego intencji, na grobie ciÄ…gle palÄ… siÄ™ znicze. BojÄ™ siÄ™, że Jego odejÅ›cie jest tak ogromnym szokiem dla wszystkich tutaj, że dusza mego męża poprostu mÄ™czy siÄ™. JeÅ›li dusza wyczuwa co siÄ™ dzieje z jego bliskimi, to jest mu ciężko. Nie mogÄ™ wiÄ™cej publicznie napisać, dlatego nieÅ›miaÅ‚o prosze CiÄ™ o kontakt. DziÄ™kujÄ™ z góry.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê