Komentarze do artykułu: Istnieje ĹĽycie po Ĺ›mierci?
chcialabym
~iwona
2012-01-21 14:46:26
chcialabym wiezyc ze jest zycie po smierci,w zeszlym roku zmarl moj Kochany Narzeczony,wspanialy dobry czlowiek, minol rok,ponad w listopadzie,a ja chodze i placze i nie moge sobie dac rady,3 tygodnie rak pluc,wydawalo sie ze jest zdrowy ,troche pokaslywal,tylko jakby z dnia na dzien byl coraz szczuplejszy,a byl dobrze zbudowany silny chlopak,goral.badania przeswietlenie rak z przezutami ,nic sie nie dalo zrobic,to byl koszmar.teraz najgorsze jest to jak ide na cmentarz i wiem ze on tam jest i nie moge go juz zobaczyc.
ODPOWIEDZnie ma nic po śmierci
~Sama
2012-01-21 18:54:12
W ciągu 12 ostatnich lat odeszli ode mnie wszyscy, których kochałam. Tata, mama, on. iIe żyją. Mam 30 lat. Zastanawiam się, czy zrezygnować z tego życia. Nie zdarzy się już nic dobrego. Jestem sama, sama w tłumie.
ODPOWIEDZtrzeba zyc
~beata
2012-02-25 10:03:52
niwitam cie serdecznie. Nie boj sie,nie poddawaj sie,pamietaj,ze te wielkie straty czemus sluza,bog dobrze wie czemu.idz przez zycie z podniesiona glowa,miej czyste serce,a bog wezmie cie do siebie gdy uzna,ze juz czas.i wtedy spotkasz wszystkich,ktorych stracilas tutaj,uwiez,ze spotkasz sie ze swoim ukochanym w niebie,w innej fantastycznej rzeczywistosci.polecam film odejscia i powroty.obejrzyj od poczatku do konca,mimo,ze moze na poczatku wydawac sie nudny.pa koczana trzymaj sie
ODPOWIEDZĹĽycie?
~l.w.
2012-10-05 20:31:58
żyję nadzieja ,że gdy nadejdzie mój czas to moi bliscy wyjdą mi na przeciw,i znowu będziemy razem.
ODPOWIEDZgosia
~gosia
2012-12-07 14:22:32
u mnie w ciÄ…gu czterech lat odeszli mĂłj tato, mama i syn,
co czułam sama wiesz najlepiej,miałam momenty totalnego
załamania, ale pomogłam sobie tym, że poprosiłam o pomoc
Boga, BOGA, który jest jedynym prawdziwym przyjacielem. I Tobie radzę zrobić to samo.
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶ć z tego tytułu odpowiedzialno¶ć karn± lub cywiln±.