Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: chcialabym

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykułu: Istnieje ĹĽycie po Ĺ›mierci?

POKAŻ WSZYSTKIE WˇTKI

chcialabym

~iwona

2012-01-21 14:46:26

chcialabym wiezyc ze jest zycie po smierci,w zeszlym roku zmarl moj Kochany Narzeczony,wspanialy dobry czlowiek, minol rok,ponad w listopadzie,a ja chodze i placze i nie moge sobie dac rady,3 tygodnie rak pluc,wydawalo sie ze jest zdrowy ,troche pokaslywal,tylko jakby z dnia na dzien byl coraz szczuplejszy,a byl dobrze zbudowany silny chlopak,goral.badania przeswietlenie rak z przezutami ,nic sie nie dalo zrobic,to byl koszmar.teraz najgorsze jest to jak ide na cmentarz i wiem ze on tam jest i nie moge go juz zobaczyc.

ODPOWIEDZ

nie ma nic po śmierci

~Sama

2012-01-21 18:54:12

W ciągu 12 ostatnich lat odeszli ode mnie wszyscy, których kochałam. Tata, mama, on. iIe żyją. Mam 30 lat. Zastanawiam się, czy zrezygnować z tego życia. Nie zdarzy się już nic dobrego. Jestem sama, sama w tłumie.

ODPOWIEDZ

trzeba zyc

~beata

2012-02-25 10:03:52

niwitam cie serdecznie. Nie boj sie,nie poddawaj sie,pamietaj,ze te wielkie straty czemus sluza,bog dobrze wie czemu.idz przez zycie z podniesiona glowa,miej czyste serce,a bog wezmie cie do siebie gdy uzna,ze juz czas.i wtedy spotkasz wszystkich,ktorych stracilas tutaj,uwiez,ze spotkasz sie ze swoim ukochanym w niebie,w innej fantastycznej rzeczywistosci.polecam film odejscia i powroty.obejrzyj od poczatku do konca,mimo,ze moze na poczatku wydawac sie nudny.pa koczana trzymaj sie

ODPOWIEDZ

ĹĽycie?

~l.w.

2012-10-05 20:31:58

żyję nadzieja ,że gdy nadejdzie mój czas to moi bliscy wyjdą mi na przeciw,i znowu będziemy razem.

ODPOWIEDZ

gosia

~gosia

2012-12-07 14:22:32

u mnie w ciÄ…gu czterech lat odeszli mĂłj tato, mama i syn,
   co czuĹ‚am sama wiesz najlepiej,miaĹ‚am momenty totalnego
   zaĹ‚amania, ale pomogĹ‚am sobie tym, ĹĽe poprosiĹ‚am o pomoc
   Boga, BOGA, ktĂłry jest jedynym prawdziwym przyjacielem. I Tobie radzÄ™ zrobić to samo.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶ć z tego tytułu odpowiedzialno¶ć karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisław Michalkiewicz
Nasze kanały RSS:
główny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertę