Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Przyczyny wg mnie

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykułu: Somnambulizm - lunatyzm

POKAŻ WSZYSTKIE WˇTKI

Przyczyny wg mnie

~yarek shalom

2006-12-07 04:58:12

Wg mnie przyczyna moze byc angazowanie sie osob ktore maja z tym problem w okultyzm, wrozby, magie, ogladanie horrorow, wiekszosc osob widzi zjawy, moim zdaniem realne demony, dla was to moze byc bzdura ale ja jako czlowiek wierzacy nie raz widzialem rzeczy nadnaturalne, polecam:

http://nickycruz.ovh.org/Herezje.html

ODPOWIEDZ

Magia? - chyba nie

~ChodzÄ…ca nocÄ…

2007-01-08 10:24:48

Chyba to nie ma za wiele wspólnego z okultyzmem. Bo ja całkowicie nie wierze w wróżby i horoskopu a jestem lunatyczką. Z jednym się tylko zgodzę czasem widzę postaci które nie są rzeczywiste, a przypominam że nie jestem opentana, magia i ufo mnie nie interesuje, nie pije i nie biore, rzadko ogladam horrory i nie jestem ani łatwowierna ani naiwna. Natomiast bardzo lubie spać i zazwyczaj się wysypiam, ale mam problemy ze wstawaniem!!!(normalka prawie kazdy)

Pozdrawiam -Sylwia

ODPOWIEDZ

Nie zgadzam sie

~Monia

2008-08-14 18:45:38

Ja sie nie zgadzam z tym. Mam 16 lat, lunatykuje gdzies od 3 lat, z czego ostatnio rok temu a teraz znowu sie zaczelo... Naprawde bardzo rzadko ogladam horrory, nie wierze w zjawiska nadprzyrodzone, wrozby i wszystko co tam bylo wymienione. Moze ma na to wplyw czytanie ksiazek typu harry potter?? Albo ogladanie filmow typu z archiwum x?? Ale zaznaczam, ze nie wierze w takie rzeczy jak ufo, magie, okultyzm.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶ć z tego tytułu odpowiedzialno¶ć karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisław Michalkiewicz
Nasze kanały RSS:
główny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertę