Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: lunatykuje .. help !!!!

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykułu: Somnambulizm - lunatyzm

POKAŻ WSZYSTKIE WˇTKI

lunatykuje .. help !!!!

~lunatyczka :( 28

2008-12-23 11:57:51

Czesc mam 11 lat i lunatykuje . Raz na jakis czas (co kilka miesiecy) zdarza mi sie lunatykowac . Zazwyczaj wstaje ide do sypialni rodzicow i krzycze na na nich ze nie moge przez nich spac. Potem biegam po calym domu a na koniec przepraszam ich za to . To glupie wiem ale to sie na prawde dzieje help !!!! Njagorsze jest to ze rano wszystko pamietam !!!! Pomocy

ODPOWIEDZ

;_

~DOMI ;)

2009-03-15 12:24:03

Ja też jestem lunatyczką, niedawno skończyłam 12 lat.
   Lunatykuje przewaĹĽnie w peĹ‚nie księżyca, w tym roku bÄ™dzie ich tyle:
   -11 stycznia
   -10 luty
   -11 marzec
   -10 kwietnia
   -10 maj
   -8 czerwca
   -7 lipiec
   -6 sierpieĹ„
   -4 wrzesieĹ„
   -3 paĹ„dziernik
   -2 listopad
   -1, 31 grudnia

RobiÄ™ czÄ™sto przez sen gĹ‚upie rzeczy, np. wstaje, odsĹ‚aniam rolety, kĹ‚adÄ™ siÄ™ na podĹ‚odze i lampiÄ™ siÄ™ na księżyc. CzÄ™sto sÄ… tego różne skutki., za kaĹĽdym razem inne :
   -nie mogÄ™ zasnąć
   -zasypiam
   -chodzÄ™ po nocy
   itp.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶ć z tego tytułu odpowiedzialno¶ć karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisław Michalkiewicz
Nasze kanały RSS:
główny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertę