Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Lunatyczka??

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykuu: Somnambulizm - lunatyzm

POKA WSZYSTKIE WTKI

Lunatyczka??

~Luna

2009-02-09 19:46:37

Od dłuższego czasu rodzice powtarzają, że często gdy śpię zaczynam mówić w jakimś dziwnym języku. Ostatnio jednak dowiaduje się, że lunatykuję. Rzucam w nich poduszkami, biegam po domu,ale ostatnio moja siostra rano opowiedziała mi coś dziwnego... W nocy na moje łóżko pada światło księżyca, akurat była pełnia. Wstałam, podeszłam do okna i wpatrzona w księżyc zaczęłam mówić w dziwnym języku, robiłam rękami ruchy jakbym chciała wziąć księżyc do ręki, gdy zasłoniły go chmury wracałam do łóżka. Jednak po drodze bardzo mocna uderzyłam się w głowę - ślad mam do tej pory - i nawet to mnie nie obudziło. Siostra mówi, żę najbardziej ją przeraża moje spojrzenie , gdy lunatykuję. CZY NA KOGOŚ JESZCZE KSIĘŻYC TAK DZIAŁA ??

ODPOWIEDZ

tak

~ktos

2010-01-05 19:18:23

Ja próbowałam wyskoczyć z okna, z którego "widziałam" blask księżyca

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialnoci za treci  zamieszczane przez uytkownikw teje strony. Osoby zamieszczajce wypowiedzi naruszajce prawo lub prawem chronione dobra osb trzecich mog ponie z tego tytuu odpowiedzialno karn lub cywiln.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisaw Michalkiewicz
Nasze kanay RSS:
gwny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofert