Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Czy to poczÄ…tki lunatyzmu ?

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Somnambulizm - lunatyzm

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Czy to poczÄ…tki lunatyzmu ?

~Alicja

2009-02-23 00:18:30

Mam 17 lat, pamiętam że rodzeństwo kiedyś mi mówiło że gadam przez sen i uważałam to za normalne, śmiałam się z tego, zdarzało się to raz na jakiś czas. Ostatnio dowiaduje się, że robię to prawie codziennie i w dodatku zaczęłam mówić podnosząc się, ale nie do bezpośredniego chodzenia, po prostu siedzę i mówię. Dowiedziałam się też że mam oczy szeroko otwarte i mówię bardzo wyraźnie ale nie da się ze mną dogadać. Przeczytałam w jakimś artykule że lunatyzm nie objawia się tak znienacka tylko najpierw jest mówienie potem częściowe wstawanie a później lunatyzm. Czyli podobnie jak u mnie ale bez tego ostatniego. Ponadto jestem strasznie nerwowa i wrażliwa. Czy wy przed tym jak lunatykowaliście też tak mieliście? Czy to możliwe, że czka mnie lunatyzm ? proszę o odpowiedz

ODPOWIEDZ

pusta

~mozart

2009-03-09 22:01:11

poprostu masz nasrane w garze

ODPOWIEDZ

nie

~:)

2009-03-13 15:10:22

To zaden lunatyzm. Ja przez sen nie tylko mowilam, ale kiedys jak spalam u ciotki kolo mamy to ja skopalam i teraz sama sie obawiam ze mam objawy wczesnego lunatyzmu

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê