Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: też tak mam..

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Somnambulizm - lunatyzm

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

też tak mam..

~Justyna

2010-06-19 17:43:35

Jakiś czas temu położyłam się z mamą w salonie. Obie usnęłyśmy... O reszcie dowiedziałam się od niej następnego dnia.
   PodniosÅ‚am siÄ™, mama już nie spaÅ‚a. ZapytaÅ‚am o mojego brata : -Dominik, Dominik ?? A ona: - Nie to nie Dominik, idź spać ! WiÄ™c podreptaÅ‚am w stronÄ™ swojego pokoju. Rano obudziÅ‚am siÄ™ w sypialni mamy na jej łóżku. ZastanawiaÅ‚am siÄ™ czemu tam leżę? Później okazaÅ‚o siÄ™ że sama tak siÄ™ poÅ‚ożyÅ‚am.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê