Loty Apollo na Księżyc
~eryk antykleryk
2008-06-22 23:09:26
Znałem kiedyś kolegę z Kalifornii, który miał nagrania studyjne z Hollywood nagrane podczas lądowania Amerykanów na Księżycu. Nagrania podłapane na radio między operatorami kamer w studio. Kolega ten miał osprzęt do nasłuchiwania rozmów na każdej częstotliwości. Nagrał więc na taśmie magnetofonowej rozmowy między wieloma członkami ekipy, która zmontowała całe lądowanie w studio, a nie na Księżycu. Kiedy słyszałem rozmowy, były podobne do tych prowadzonych między astronautami. Ja mu nie wierzyłem i tak na prawdę nie przywiązywałem uwagi do tych nagrań. Ale dziś, po 17 latach, kiedy wiarygodność lądowania na Księżycu powraca, zaczynam wierzyć w to, co słyszałem w 1991 albo w 1992 roku w Kalifornii. Niestety tego kolegę poznałem tylko raz.
Uważam, że jest za dużo ewidencji na to, że człowiek nigdy nie wylądował na Księżycu.
Gwiazdy
~***#1
2008-08-26 23:02:44
Lecąc nocnym lotem gwiazd na niebie nie ma, a po wylądowaniu całe niebo było nimi usłane.
Prawdopodobnie atmosfera działa jak soczewka .
Od 200 lat dopiero notujemy przemysłowy rozwój a co z poprzednimi cywilizacjami przecież one również mogły się wnieś na orbitę i tam są , tak pewnie ze 100 albo wiecej i pękają ze śmiechu że nawet głodu jeszcze nie wyeliminowaliśmy a o księżycu marzymy.
klamczuch
~dsf
2008-09-19 02:26:01
co do ladowania to rozne wersje, ale zeby takie brednie opowiadac to porazka jakas
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.