Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Teoria jest ok

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Albert Einstein i jego życiowy błąd

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Teoria jest ok

~technisc6@wp.pl

2006-04-05 17:34:03

Wg mnie prędkość światła nie jest nieskończona i w związku z tym e=mc^2 jest równaniem prawdziwym.

ODPOWIEDZ

Ot co,

~misio

2006-04-09 07:22:42

Autor się starał. To pięknie - niech mu Słonko świeci, ale powinien zaglądnąć choć raz do encyklopedii, by wiedzieć, że prędkość światła jest skończona a c = 300 000 m/s. :)

OczywiÅ›cie chodziÅ‚o tu o skrytykowanie Einsteina bez PODSTAWOWEJ wiedzy nt. fizyki. Osoba ta siÄ™ wygÅ‚upiÅ‚a i poniżyÅ‚a. A zamiarem byÅ‚o oczywiÅ›cie oÅ›mieszyć tych wieeeelkich "spiskowców", zÅ‚ych ludzi, sÅ‚ug Szatana, zdrajców, co chcÄ… siÄ™ wprowadzić do Polski - Å»YDÓW! Rotfl.

Ciekaw jestem, ile osób spyta siÄ™ mnie, czy noszÄ™ pejsy. ;>

ODPOWIEDZ

Errata,

~Błąd

2006-04-10 00:06:51

Nie 300 tys m/s tylko 300 tys km/s

ODPOWIEDZ

a ja znam większą prędkość

~Grzelek

2006-04-20 14:27:50

jest to prędkość rozchodzenia sie pola magnetycznego w próżni

ODPOWIEDZ

Pole elektromagnetyczne...

~Misio

2006-04-23 22:50:54

w próżni rozchodzi się z tą samą prędkością, co światło w próżni. :)

ZaglÄ…dnij wczeÅ›niej do literatury, zanim bÄ™dziesz pisaÅ‚ takie gÅ‚upoty. :D

ODPOWIEDZ

Misio

~Grzelek

2006-04-28 13:39:04

ciesze sie że jesteś mądrzejszy
   pochwal sie innym tym faktem :]

ODPOWIEDZ

Czytajcie ze zrozumieniem!

~Stefan

2006-04-30 09:54:00

Trudno opanować czytanie ze zrozumieniem??? Czego uczyli cię w szkole. Nigdzie w artykule nie jest napisane, że prędkość światła jest nieskończona.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê