Komentarze do artyku³u: Pluton nie jest planetÄ…
Heh tego się obawiałem
~Hunt
2006-08-24 17:08:19
Heh tego się obawiałem, ciekawe czy dzieci od września na fizyce będą wymieniać dalej plutona jako planete, ciekawe ile lat będziemy musieli czekać by ta informacja zagościła w podręcznikach, ciekawe przez ile lat jeszcze będziemy słyszeć że pluton to planeta, no i ciekawe ile dzieci dostanie jedynki za upieranie się że pluton to nie planeta :) ??
No i płytki wysłane z Voyagerem zdeaktualizowały się :) (i w pizduch poszedł cały misterny plan, teraz obcy nietrafią do nas :D )
kolego posłuchaj
~Jessie
2006-09-13 06:07:50
co Ty sobie myślisz ze nauczyciele to tępaki i neta nie maja i sa zamknęci na wszelkie nowinki naukowe? w ksiazkach bedą stare dane a nauczyciel nauczy wiedzy obecnej.
ODPOWIEDZHeheh
~mon!@
2006-09-14 10:38:04
A nas w szkole pani już uczy, że pluton nie jest planetą :p. I mamy na jutro wypracowanie nawet napisać na ten temat. Więc nauczyciele nie są jednak tak zacofani jak wszyscy uważamy
ODPOWIEDZa co do wo
~Neomex
2007-09-09 09:29:37
a co do Voyagera to oni powinli jeszcze dodac opinie ze jest to z przeszlosci zeby ci ich "OBCY" wiedzieli kiedy to bylo. A wogule ten caly "Zloty dysk" to jakas pierdola nawet niepowinnli tego wypuszczac bo przestraszza obcych.... :P (mam 13 lat i jestem dyslektykiem wiec usanujcie moje bledy)
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.