Komentarze do artykułu: UFO w Chinach?
5.28..."KAmienNY???TESSST..."
~ŚWITaNIE?C!
2006-09-22 21:36:51
W ost.nr."4 WYmiaRU" tj.10.06r na str:18,19-20...znajdziecie art.Zofi/Sophia/Eleonory Piepiórko/SEP/
pod tyTUłem jw:
Kamienny testAMENt...
Godz.jw 5.28...DOKładnie TO...podkreśla/wstałem o 3.33...=39???JedyNAJwiększa liczba jaka mi sie przyśniła...TUŻ PRZED inwazją USA na Jugoli: KOD WYlatowa:67+39...=2006???????????????/
5 planETa/pas planEToID/ wg.prawa T.B. ma LICZBĘ : 28.../2.8.../?????????????????????
1.2.2019r/19...20.../ ma nam przyłoŻYĆ...UNO jaki namierzono REALNIE nam zagrażający; NT 7...
Niebiański TestAMENt???7-e"M"KI????????????????????????????????????????????????????????????????
==== ================================
Jestem więc THOTalnieJAkO....za"M"ieŚZ AN:Y...w KAŻDĄ z ww Opcji!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SEPojawiła się w KAMIENNYCH KRĘGACH w...GRZYBNICY...w NOC 3/4.07.06r.../musi zaprzaszała mnie SMSem
na wyJAzD...ale moja 40/40...córeczSSSkaSOWAła AŁA?Czy ją Zlałe"M"?Czy DOStAŁA???Nie...biję DZIECI!!!
SOR...TUję "śmieRPci"...i tak mi ŻY...ŁOT?LeCiii.../.
Pisze TAM o...
energiach/ModNE...?/poNOC wteDYnamiCZNE BARdz"OOo"/?OriON!!!/.
Sęk w tym,że...POjawIŁO się TAMże...UFO!!!Srebrzyste ŚWIatełko...CZYNiące na NIEBIEsiECH?
ZNAKrzyżaaaaa........................................
NAJciekAWŚZe/?.../jeSSSTO:
Oweż ŚWIatełko...późnym wieczorem...przeleciało nad MOIM DOMEM...
przez momenTak mnie ...PORAŻAJĄC JASSSKRAwOŚCIĄ...żem...ZAaaaaNIEmówił!!!
LeciałO...DOKłaDNIE/ć?.../ nad OOoWeż kręgi!!!Był oczywiście 3.LIpcA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy ZnamioNO:wAU:OOo??? K...LI PC Aaaaa????????????/No wiecie: CysoRPZ TOMO...GRAF?GRY F!igNAU.../
============
GRZYBnica/p.mój RYSSS.../leży w nctwie MANowo/C?NY?.../gdzie po TLeśNYm żyWOT mi KTO?Ś...
zaPLANoWÓŁ???
ORION to GOŚĆ/na 102.../co BYKA za ROGI...TRZYMAaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
Ma też ZA PASe"M".../5.28!!!/ ŚZtyLeT...RU"M"ienNY...ZważCIE więc...OOo jeSSSTU...i TERRAaaaaZ?ET!
Ne???ŁeB...ydlęciu każDeMU!!!ŚZe...
Będę...muSI"AU"...jeŚLI...???????????????????????????????????????????????????????????????? ????
ZAJDZIE...ń????????
Ale COOo TA"M"...maRpNY...ŚWIT!!!!AaaaaNie?C NY...
NT 7...poJAWił się na...WYraźne moje...hmmm?ZaPRrrrÓśzeNIE...?
Otóż wiedzcie,że...5.6.02r...moja BIAŁOgłoWAliła z GIGA NOCĄ znaczy NOgą w podłogę...????????
WstaWAM i...dę WYbuDZwon...do TOYOTY...i naGRYwam gŁUP?O,TY???ŚZ PRrrOOoWDA!
Znaczy NAGle mówię:
Na dniach pojawi się meteor...?????????????????????
I...zaCZYNam się ...ŚMIAĆ!!!Ze swej NIEzłomnej pewNOSSSci!!!
NajpierWięc 120m przelata o 9 śr Ziemi...14.06.02r...ODKRYTY po 3...dniACH...: 17.06.02r!!!
Nadleciał od SŁOŃCA...?DAR...Ojca???Dla SSSwEGOOo SYNAJ???LepŚZegoŚCIA na 102???
JaKBY było mało...:NT7!!!Po ŚWIecie niebawem się ROZZlegAU:O...
Za 17...więc lat...I TO z V=28 km/sekunDe...cydujące STARcie...
AQrat pUŚZczono?: Hej MIster?POSTmen...ha,ha,ha.../6.07!!!!!!!!!!!!!/r.Wawa...
==============
"MŁOT BOGA"...???Mówi wam to coś???Rzecz o...KARZE owegoż w forMETEoRAaaaaTUnKOW?EGO!!!
Na Onecie znajdziecie rzecz o firmach doradczych ,opinio:FUTUROtWÓRczych,które to DECYDUJĄ
o rodzaju POLITYKI...na JUTRO...
Bush czy Blair są ponoć ich wyTW OREM...; KONSERWAcja T.OTAlna...BRrrrYluje...!!!
USAcze...wyłażą ze sssKU nKSY/!!!/...aby USAdowiło się NAJwyżej...!!!HEGE mordY.../w QbełT?/
===
TU: Jezus Koszalińskiemu BIOwizjonerowi:
" RPotężniejsza może być od USA!ADokonać tego może SŁOWEm..."
TAKĄ MAM MOC...!!!!!!!!!!!!!!
===========
Qmacie więCOOo jeSSSTU i TERRA_ZAaaaaGRYFina...NE???
ŚZ KOD AaaaaREMne ŻALE...
GDY....?jUŚZ"M"niebęDZIE...wSSScale...w GRZYBNICZYM Orionie poBrzmiEWA:
MUZYKA FAN FAR!!!!!!!!!!!!!!!
SEPono słyszała ją IW GDYNI...C nie Qmacie...???
Na www.republika.pl/stajnia_kosmiczna/ ...zaglądaCIE:...MAT!!!Cie...?
==============
DZIWnyM trafem...5.6/sic.../1440 bodaj roku...NAJwiększe TąPANIE...RPnawiedziło!!!
I to...we BRrrreslAUuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Znalazłem TOTO...w FenIKSIE...jaDĄC na IKSowe UFORUM...do BReslAU!!!6/7.05.06r!!!!!!!!!!!!
ZAś 6/7.05.93r...SIedziałem na dachu...JAK w AMOQ!!!
TRZY UFOOokrążały g.CHEŁMską/137 m wys!!!!!!!!!!!!/ bite 1,5 ŚZtUNDe...!!!!!!!!!!!!!
Zaś 11.05.tegoż rOQ...
poJAWIło się OOwe różowe BIUFO...nad K 17!!!!!!!!JaK.Bzowskiego 24.06.81r...w Wwie...
nad g.CZERŃakowską...77 m wysypaną z gruzu gETta...ŻYDowsKiego TU?:
podobno...KAŻDY POLAKma w 50%...GENY poŻYDowskiej nacji: AŚZKENAZE...
AZ GERmanami? ZERRoR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
=====================
Tak więc DZIECI...patrz GDZIE "TWA" Uwaga!!!NADCHOdziii???EŃ!!!!!!!!!!!!
ps:
DZIŚZateMAT ŚZACH: JUSTYNA...z 1894r!!!
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialności za treści zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.