Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: To przykre.Ale powiem.

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Coraz jaÅ›niejsza kometa

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

To przykre.Ale powiem.

~Brak słów

2006-10-27 11:59:37

Postaram się zrobić to nietypowo. Bez ortograficznych błędów. Ta kometa uderzy. Nie teraz ? No to następnym razem.

ODPOWIEDZ

Coraz jaśniejsza kometa

~Edi88

2006-10-30 00:37:38

bzdura !!! ..orbita tej komety ma kształt hiperboliczny,co oznacza,że nie pojawi sie juz w pobliżu słońca,a tym samy ....nie udeży w nas :)))))

ODPOWIEDZ

kometa i jej tor lotu

~zuzus1

2006-11-21 08:28:03

Edi88
   Masz racjÄ™ w pewnym sensie, ale wydaje mi siÄ™, że możemy siÄ™ z niÄ… spotkać (z tÄ… kometÄ…) może to jednak nastÄ…pić za kilkadziesiat lub kilkaset lat.masz

ODPOWIEDZ

A jednak uderzy...

~mnich

2006-11-22 14:13:20

Słyszałem, że się cholera na nas zawzięła, bo wkurzyła się, że kaczki wybory wygrały, a ona ma z nimi na pieńku ponoć od dawna. Już po nas... Jedynym pocieszeniem, że po kaczkach też :D.

ODPOWIEDZ

Coraz jaśniejsza kometa

~Edi88

2006-12-06 07:15:08

..... :))))) jak tak was czytam....to chyba jednak udezy...Mam tylko nadzieję,że ja przetrwam tę kurzawę..... aby móc to jakoś skomentować ;)))

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê