Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: zainteresowany

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Nagrania UFO z Chile

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

zainteresowany

~Gedeon

2007-02-21 00:19:22

Ten pierwszy film to dla mnie Hit i mam nadzieja że ktoś to bada . Rzadko spotykany przecudnej urody materiał nie wygląda mi na kit . Drugi film no cóż, bez urazy ufoko lubnych ale wygląda mi to na balon stratosferyczny , tu bym za płakał .Ostatni film no fakt może wywołać poruszenie ale znowu to tylko efekt odbicia taki jak przy fatamorganie są to szyby naftowe i wypalany gaz ziemny .Mój sceptycyzm jest konstruktywny no nie . Ten pierścień na pierwszym filmie to jest to czego wszyscy szukamy , widywano takie rzeczy na całym świecie .Jest pewna teoria że ten krąg czy pierścień wywołuje efekt maskowania .czego ? a żebym ja to wiedział . pozdrawiam wszystkich myślących i poszukujących prawd ...

ODPOWIEDZ

0boje sie ogladac te filmy

~ninika

2007-03-06 09:30:43

mam 12 lat i poszkuje prawdy o oufo lukach czy moze o nas .ostatnio z nieba sapdla wrona nie lecial zaden samolot nie padal desz to co sie stalo .spadla z jaki 2 klometrow czy to mzoliwe?????????????

ODPOWIEDZ

Szyby naftowe...dobre

~enumaelisz

2007-03-16 08:27:53

Proponuję obejrzeć całość a nie urywek filmu w ktorym swiecące obiekty sa pokazywane od boku. W całym filmie widać również ze taki "szyb naftowy" ściga samolot...to chyba nie jest normalne?

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê