Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: koniec w 2012 czy nie?

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykułu: Północ stanie siÄ™ poĹ‚udniem - 2012

POKAŻ WSZYSTKIE WˇTKI

koniec w 2012 czy nie?

~Pawcio

2008-02-28 09:13:01

ja wierze w to, nie wiem jak Wy wszyscy inni, czy wierzycie, czy nie, czy się smiejecie z tego, czy myślicie, że to tylko bujdy, czy jakies głupie historyjki wymyślone.
   Nikt nie powidziaĹ‚, ĹĽe na 100% to siÄ™ stanie, ale wszystko jest moĹĽliwe, lecz bÄ…dĹşmy dobrej myĹ›li, bÄ…dĹşmy optymistami, zawsze moze być nie tak jak sie mĂłwi, jak chcemy, moĹĽe być dobrze i nic siÄ™ nie stanie.
   Pozdrawiam wszystkich z tego portalu

ODPOWIEDZ

nie

~anita

2008-04-24 02:31:04

a ja ci radze niewierz bo tych dat z koncem swiata to juz bylo wiele i nic sie niedzieje strasza ludzi tylko wiec radze sie nieprzejmowac.pozd.

ODPOWIEDZ

nie koniec tylko kataklizm

~racja

2008-04-28 22:39:28

Nie wiem skad wlasciwie te sformulowania "koniec swiata". Byc moze bedzie to mialo katastroficzny w skutkach efekt dla ludzkosci i byc moze umrze wielu ludzi z tego powodu, ale nie w ten sposob ze jednego dnia znikna z powierzchni Ziemi, czy tez wszyscy umra lub Ziemia eksploduje. Artykul dotyczy kataklizmu, mozliwego odwrocenia biegunowosci Ziemi. I konsekwencji jakie to ze soba rodzi. Tak samo jakby pisali o zlodowaceniu albo o ociepleniu, tylko, ze tym razem problem jest inny. Nie traktujcie tego jak koniec swiata.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶ć z tego tytułu odpowiedzialno¶ć karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisław Michalkiewicz
Nasze kanały RSS:
główny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertę