Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Dziwo

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: UFO w Wylatowie na zdjÄ™ciu HOTNEWS?

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Dziwo

~Michał

2007-07-14 06:12:02

13.07.07 godz. 6.18 am. Warszawa - Bielany:
   Jestem na spacerze z psem, spieszÄ™ siÄ™ przed wyjÅ›ciem do pracy. Niebo jest błękitne, bezchmurne - widać lecÄ…cy samolot komunikacyjny ok 2000 m kierujÄ…cy siÄ™ w stronÄ™ OkÄ™cia.
   OpserwujÄ™ lot samolotu i nagle wyżęj (10000 m ?) nad nim dostrzegam wycinek eliptycznej pÅ‚aszczyzny (musiaÅ‚a być bardzo duża) podÅ›wietlonej (przeÅ›wietlonej) promieniami sÅ‚onecznymi obiektu który poruszaÅ‚ siÄ™ z dużą prÄ™dkoÅ›ciÄ… ( 2000 km/h...?). Obserwowana pÅ‚aszczyzna UFO?! zmieniaÅ‚a geometriÄ™ wzglÄ™dem sÅ‚oÅ„ca tak, że od wÄ…skiego wycinka przez szeroki wyraźny ksztaÅ‚t aby znowu zwężyć siÄ™ i stać niewidoczna. OpisaÅ‚em to zdażenie bo wydaje mi siÄ™, że może pasować do ww. artykuÅ‚u.

ODPOWIEDZ

Może i tak

~skorpionek

2007-08-27 14:25:14

Może i to było coś podobnego do tego obecnego tematu, ale ja mam 14 lat i nie za bardzo rozumiem o co w tym chodziło (w tym co piszesz z jakąś płaszczyzną itp) dobra nie ważne i tak wierze że to było ufo :)

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê