Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Najstarsze ślady cywilizacji

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Kamienne dyski w Chinach

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Najstarsze ślady cywilizacji

~Szukajcie prawdy

2007-12-14 17:57:20

Są to najstarsze ślady cywilizacji, jakie oficjalnie zostały ujawnione. Niejacy Kasjopeanie (szczegóły w internecie) mięli powiedzieć medium je channelingującemu, pewnej egzorcystce, że historia ludzkości jest dłuższa niż się oficjalnie sądzi, a dowody na to są pogrzebane w ziemi. Naukowcy mięli wiedzieć o tym, ale nie chcięli ujawnić tego opinii publicznej. To by pasowało do mojej teorii na temat tego znaleziska: kamienne dyski to pozostałości po inteligentnej cywilizacji, być może nie z tego świata. "Starożytni astronauci" to wręcz futurystyczne zagadnienie w całych dziejach Ziemi. Przedmioty (najprawdopodobniej pojazdy) zostały zostawione świadomie i celowo, a następnie przez setki milionów lat uległy konserwacji, podobnej do tej, jakiej uległy szczątki mezozoicznych dinozaurów i innych mniej i bardziej pradawnych stworzeń. Podobno Indie i Chiny chcą ujawnić prawdę związaną z tym tematem. A to dopiero ułamek tego, o czym się dowiedziałem, głównie z internetu, a następnie poskładałem poszczególne elementy tej zawiłej i skomplikowanej układanki w sensowną całość. A to, o czym się dowiedziałem, to zapewne dopiero ułamek dłuuugiej historii i niezwykłej przygody. Kasjopeanie, wspomnieni przeze mnie na początku tego wpisu, mięli powiedzieć medium, że wszystko co jest to po prostu lekcje, a wnioskiem tego jest to, że ludzkość musi się widocznie uczyć, a ta nauką jest badanie świata i poznawanie prawdy, poprzez uczenie się, najczęściej metodą prób i błędów.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê