Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: z ufo to jest tak

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: UFO nad Chinami?

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

z ufo to jest tak

~historia się kołem t

2010-07-23 14:10:12

jak ktoś sam nie zobaczy to nie uwieży...! Tak jak kiedyś nikt by nie uwieżył że w Polsce nie będzie żadnych zakładów pracy... po prostu pustynia gospodarcza... albo tak jak wielu historyków nie może uwierzyć że Niebiańska Istota wcieliła się i ukazała pod postacią Chrystusa Pana za czasów Drugiej Świątyni...

A po oÅ›miu dniach kiedy uczniowie Jego byli znowu wewnÄ…trz domu i Tomasz z nimi Jezus przyszedÅ‚ mimo drzwi zamkniÄ™tych stanÄ…Å‚ poÅ›rodku i rzekÅ‚: Pokój wam! 27 NastÄ™pnie rzekÅ‚ do Tomasza: PodnieÅ› tutaj swój palec i zobacz moje rÄ™ce. PodnieÅ› rÄ™kÄ™ i włóż jÄ… do mego boku i nie bÄ…dź niedowiarkiem lecz wierzÄ…cym! 28 Tomasz Mu odpowiedziaÅ‚: Pan mój i Bóg mój! 29 PowiedziaÅ‚ mu Jezus: UwierzyÅ‚eÅ› dlatego ponieważ Mnie ujrzaÅ‚eÅ›? BÅ‚ogosÅ‚awieni którzy nie widzieli a uwierzyli.

ODPOWIEDZ

Matematycy obliczyli

~innych wszechświatów

2010-07-23 16:22:27

że wszechświat ma co najmniej 10 wymiarów. Fizycy kwantowi twierdzą że pewne zjawiska jakie zachodzą na poziomie atomów można wytłumaczyć jedynie istnieniem innych wymiarów czy wręcz zwiniętych w mikroskopijne kulki innych wszechświatów.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê