Komentarze do artykułu: UFO nad Chinami?
z ufo to jest tak
~historia się kołem t
2010-07-23 14:10:12
jak ktoś sam nie zobaczy to nie uwieży...! Tak jak kiedyś nikt by nie uwieżył że w Polsce nie będzie żadnych zakładów pracy... po prostu pustynia gospodarcza... albo tak jak wielu historyków nie może uwierzyć że Niebiańska Istota wcieliła się i ukazała pod postacią Chrystusa Pana za czasów Drugiej Świątyni...
A po ośmiu dniach kiedy uczniowie Jego byli znowu wewnątrz domu i Tomasz z nimi Jezus przyszedł mimo drzwi zamkniętych stanął pośrodku i rzekł: Pokój wam! 27 Następnie rzekł do Tomasza: Podnieś tutaj swój palec i zobacz moje ręce. Podnieś rękę i włóż ją do mego boku i nie bądź niedowiarkiem lecz wierzącym! 28 Tomasz Mu odpowiedział: Pan mój i Bóg mój! 29 Powiedział mu Jezus: Uwierzyłeś dlatego ponieważ Mnie ujrzałeś? Błogosławieni którzy nie widzieli a uwierzyli.
Matematycy obliczyli
~innych wszechświatów
2010-07-23 16:22:27
że wszechświat ma co najmniej 10 wymiarów. Fizycy kwantowi twierdzą że pewne zjawiska jakie zachodzą na poziomie atomów można wytłumaczyć jedynie istnieniem innych wymiarów czy wręcz zwiniętych w mikroskopijne kulki innych wszechświatów.
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialności za treści zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.