Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Sytuacja w Tybecie, Chinach

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: UFO nad Chinami?

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Sytuacja w Tybecie, Chinach

~Prawa człowieka

2010-07-24 18:01:18

Aby zobaczyć, co dzieje się w Tybecie, w Chinach, zapraszamy na www.ratujTybet.org. Tybetańczycy nie mają prawa do wolności wypowiedzi, praktykowania własnej religii i decydowania o swojej przyszłości. Pod byle pretekstem można tam trafić do więzienia na wiele lat, gdzie poniżenie, tortury i głód są codziennością. Zobacz jak możesz pomóc: www.wspieraj.ratujTybet.org

ODPOWIEDZ

na swojej drodze życiowej

~doświadczenia !

2010-07-24 18:22:46

spotkałem tybetańczyków ! Pracowałem z nimi lata ! Są dwulicowi, nienawidzą chrześcijaństwa ! Nienawidzą polskości... bo jest chrześcijańska ! Za pieniądze są w stanie dużo zrobić i to nie dobrego...! Są fanatycznie nastawieni do hinduizmu i buddyzmu jako jedynej i tylko jedynej drogi rozwoju...! Reszta to odmieńcy i właśnie "ciemnogród" dla nich !

OczywiÅ›ci czasami jak inni ludzie majÄ… jakieÅ› cechy czÅ‚owiecze ale to tylko raczej pozory, maska pod którÄ… siÄ™ czai nienawiść do cywilizacji chrzeÅ›cijaÅ„skiej, europejskiej...!

Jeżeli chodzi o kóltóre to starodawna historia greków i rzymian dziaÅ‚a na nich jak coÅ› zÅ‚ego prowadzÄ…cego do chrzeÅ›cijaÅ„stwa...!

OczywiÅ›cie w tv i internecie peÅ‚no nawiedzonych i tych którzy wyznajÄ… buddyzm w postaci biaÅ‚ych ludzi nie majÄ…c pojÄ™cia czym naprawde jest albo jaki jest w swojej postaci oryginalnej ...!

Przykro mi to mówić ale wÅ‚aÅ›nie takie doÅ›wiadczenia mam...!

ODPOWIEDZ

zapomniałem dodać

~człowieczeństwo...!

2010-07-24 18:27:20

że oczywiście jestem jak najbardziej za wolnym tybetem ! Chińczycy w postaci imperialnej komunistycznej to djbelstwo okropne ! Tybet tak jak Polska ma prwo do samostanowienia o sobie zresztą to się odnośi także do afganistanu, iraku i talibów ! tak i do talibów też !

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê