Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Radio Maryja

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: XV-lecie Radia Maryja

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Radio Maryja

~Stanisław

2006-12-07 11:27:15

Radia tego słucham już od wielu lat - cenię sobie audycje - Rozmowy Niedokończone - zwłaszcza jak można posłuchać Jerzego Roberta Nowaka, w tych to rozmowach można dowiedzieć się tego czego TVP ani inne rozgłośnie nam nie powiedzą - nie dziwi że TVN i inne polsko-języczne media dostają białej gorączki. Tak trzymać ! ! !

ODPOWIEDZ

Masaj ty lewaku!

~ROSOMAK_Navy SEAL

2006-12-07 12:17:45

A żydo prasa i media to są bezstronne,nie plujące jadem na Polaków i wszystko co polskie.???Won z tego portalu lewacka swołoczy,najlepiej na latarnię.Szkoda więcej słów na takiego parcha jak ty i tobie podobni.

ODPOWIEDZ

ROSOMAK-u

~szczery

2006-12-07 13:58:56

ja jestem jak najbardziej za Radiem Maryja. I też uważam ze jest głosem wolności w naszym kraju, ale jednocześnie jakoś nie mogę do końca pogodzić się z osobą Ojca Rydzka i kontrowersjami w okół niej. Czy to źle? Czy jestem przez to lewakiem? Nie sądze. Po prostu takie jest moje prywatne odczucie. Z drugiej strony nie jestem pewien czy zmiana dyrektora radia nie stanowiłaby dla niego knebla i zmuszenia do podprządkowania się narzuconym nurtom, i ehhhh, badź tu człowieku mądry. Chyba nigdy nie będzie tak by wszystko było idealne.

ODPOWIEDZ

Masaj i jemu podobni

~MEGI

2006-12-07 15:43:37

Czemu uczepiliście się ojca Rydzyka i powtarzacie do znudzenia zasłyszane, niesprawdzone, niesprawiedliwe opinie wrogich mu lewackich mediów. Słucham RM wybiórczo i to z ogromnym zainteresowaniem , bo tam jak w żadnym innym radiu są naprawdę rewelacyjne audycje np. rozmowy niedokończone, felietony Michalkiewicza, Nowaka, Wolniewicza ... i mówiąc szczerze niezwykle rzadko słyszę ojca Tadesza. W czym on przeszkadza nie wiem. Istnieje mnóstwo innych stacji radiowych i jakoś nikt nie krytykuje ich szefów naczelnych.Życzę wiecej samodzielnego myślenia i obiektywizmu w wydawaniu ocen.

ODPOWIEDZ

no to rzeczywiście hahahaha

~naLewak

2006-12-08 03:05:46

największysm manipulatorem są raczej meidia związane z rydzykiem, przykład wystarczy że pierdnie już wylatują na ulice setki moherów, już nie wspominając o naciąganiu ludzi, niejasnej przeszłości ojca dyrektora, aferach w jego otoczeniu, jeżeli takcy mają być posłańcy boga nie chce takiego boga i moge być lewakiem, naszczęście z powodu wieku ucszczupla się pokolenie słuchaczy, a co do zarzutów wobec OD to są na nie mocniejsze dowody niż na niejedno oskarżenie rzucane w RM lub TT przez waszych guru, dl;a mnie jest to medium doszukujące się wszędzie teorii spiskowych, ziejących nienawiścią do ludzi którzy mu nie przyklaskują, w myśl zasady jesteś z nami lub jesteś naszym wrogiem. no pozatym sądze że trzeba być niepełnosprawnym umysłowo żeby ludziom grozić komuną w wiele lat po tym jak ona upadła, a cała lewica poszła tak w prawo że lewicą już jest tylko z nazwy.

ODPOWIEDZ

naLewak i ds...

~RM cool !

2006-12-08 04:40:41

co was zlosci w RM... ? nikt nie jest doskonaly ale kto jest patryjotom...?

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê