Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Pytanie do uczciwych

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykuu: XV-lecie Radia Maryja

POKA WSZYSTKIE WTKI

Pytanie do uczciwych

~zdezorjentowany

2006-12-08 01:46:39

Czy premier Kaczyński miał prawo polecieć do Torunia na prywatną, powatrzam na PRYWATNĄ, imprezę rządowym śmigłowcem. Za pieniadze podatników. Nie jestem, zaznaczam, przeciwnikiem jego tam obecności. Ale skoro jest taki ucziciwy dlaczego nie pojechał/poleciał tam na własny koszt, tylko obciążył nim nas wszystkich? Przypominam że tu na tym forum strasznie pluliście za podobny proceder na Wałęsę czy kolesi z SLD. A teraz dalej jest to samo, i co? Już teraz można za państwową kasę latać i jeździć gdzie się chce? To miało być inaczej czy nie? Czy dalej jest tak że gdy się nie ma władzy to się jest uczciwemu, a gdy się ją ma to się już nie liczy z niczym?

ODPOWIEDZ

Zdezorientowany

~MEGI

2006-12-08 02:15:47

jesteś faktycznie i to na całej linii.
   Jeżeli uważasz, że premier poleciach rzadowym śmigłowcem do cioci na imienin- to wybacz nie mamy o czym rozmawiać.

ODPOWIEDZ

Więc twierdzisz Meg

~zdezorientowany

2006-12-08 03:25:56

że była to uroczystość państwowa, a nie feta z okazji piętnastolecia prywatnego, bądź co będzia, radia? Bo tylko przy okazji takich oraz międzynarodowych, nasi rządzący mają wedle prawa możliwość korzystania z środków refundowanych przez państwo. Oczywiście Kaczyńscy nie są pierwszymi którzy mają te przepisy gdzieś. No ale jak to wygląda w świetle ich deklaracji że teraz już nikt w rządzie nie będzie kradł? Przetrzyj oczy kobieto, tak naprawdę to Kaczńskiego od Millera rózni tylko to ze chodzi do kościoła. Obaj sprzedają Polskę po trochu i wkrótce wyjdzie to na jaw. Moja żona pracuje w prezydenckiej kancelarii prawniczej. Zobaczysz za 3-4miesiace jakie dokumenty podpisał rząd Kaczyńskich z żydami z USA to Ci szęczką opadnie. Miller przynajmniej nie twierdził że jest patriotą. To będzie wielki szok dla Polski i dla wszystkich którzy wierzą w Kaczyńskich. Ale co ja tam będę mówił, i tak nie uwierzycie. Przekonacie się na przełomie marca i kwietnia że miałem rację.

ODPOWIEDZ

Mniejsze zło

~Raynold

2006-12-08 05:21:46

Zgadzam się z tą informacją. Od czasu wojny Polką rządzą siły antynarodowe. Wszelkie zaś tarcia pomiędzy ugrupowaniami są robione tylko pod publiczkę. Proszę zauważyć że obecne PiS to w większości ludzie skompromitowanego AWS, części ZHN czy Uni Wolności. Zresztą także podział na partie lewicowe i prawicowe jest fikcyjny bo różnią się one od siebie tylko tym że jedni są przeciw aborcji, eutanazji, homoseksualizmowi itp. a drudzy za. Zresztą najśmieszniejsze jest to że partie lewicowe promują liberalizm a prawicowe wprowadzają ustawy prosocjalne.
   Niestety wiedza ta jest znana nielicznym więc większość społeczeństwa uważa że obecne rządy są wybawieniem Polski. Jakie to rządy to widać na codzień. Co tydzień kolejna afera. Na pewno w ich wyciągniecie na światło dzienne obecnie brały udział odpowiednie służby ale nie zmienia to faktu że ci ludzie dopuszczali się ciągle wszelkich łajdactw które były tuszowane.

ODPOWIEDZ

Zdezorientowany i Reynold -

~MEGI

2006-12-08 05:51:13

opamietajcie się. Radio Maryja nie jest jakąś pryawatną sprawą ale rozgłośnią, która walczy o prawdę i polskość. Jak można twierdzić, że Kczyński sprzedaje Polskę. Jeżeli to się potwierdzi to założę wór pokutny i posypię łęb popiołem. Jak narazie mam do Kaczyńskich zaufanie w 100%. Pokaż mi chociaż jedno świństwo w żuciu Kaczyńskich które godziłoby w Polskę. TO SĄ POLACY PATRIOCI NA MIARĘ PIŁSUDZKIEGO.

ODPOWIEDZ

Piłsudski pracował

~Polonus

2006-12-08 06:17:24

dla Austro-Węgierskiego, a później Niemieckiego wywiadu. Sprzeciwiał się min udzieleniu pomocy powstańcom śląskim i wielkopolskim by nie szkodzić swym pracodwacom. Dopiero po przejęciu władzy przez Hitlera zaczął występować przeciwko Niemcom. To są informacje które mają potwierdzenie w dokumtnach wywiadu niemieckiego. Mimo że historycy zdają sobie z tego sprawę, to jak na razie brak zainteresowania w nagłaśnianiu tej sprawy. Kult marszałka jest zbyt wielki, a po za tym to są materiały ktróre nic nie zmienią w naszej rzeczywistości, więc po co je wywlekać. Ale fakt pozostanie faktem. Lepiej żeby Kaczyński do Piłsudkiego podobny pod tym względem nie był.

ODPOWIEDZ

Polonus

~MEGI

2006-12-08 07:03:54

nie jestem historykiem zanm sie raczej na ekonomii, ale zainspirowana twoją wypowiedzią postaram się zbadać sprawę. Nic to jednak nie umniejsza Lechowi i Jarosławowi Kaczyńskim.

ODPOWIEDZ

A propos wora pokutnego

~Raynold

2006-12-08 11:12:46

Jak nie jesteś jeszcze zdecydowana go założyć to przeczytaj sobie co na temat Kaczyńskich pisze eks poseł Nowak: raportnowaka.pl łącznie z odpowiedzią kancelarii prezydenckiej.

ODPOWIEDZ

"Myszy michnika"

~MEGI

2006-12-09 00:42:57

grasują na tej stronce.

ODPOWIEDZ

Myszy można wytępić

~Raynold

2006-12-09 01:55:10

Gorzej jest z bezmózgowcami bo nie wolno ich otruć a innych metod na przemówienie im do rozsądku po prostu nie ma.

ODPOWIEDZ

to nie myszy tylko

~lichwa zabija

2006-12-09 02:08:05

spaczency ideologiczne co chca by komucho-zydki wrocily do wladzy i kradli dalej...!

ODPOWIEDZ

Fakt !?

~Raynold

2006-12-09 02:24:03

Obecna ekipa prawicowo-ufoludkowa za swój priorytet uważa tępienie lichwy i kreacji pustego pieniądza...

ODPOWIEDZ

koalicja

~operacja rzelazo

2006-12-09 04:21:11

inteligencko-chloporobotniczo-narodowa....

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialnoci za treci  zamieszczane przez uytkownikw teje strony. Osoby zamieszczajce wypowiedzi naruszajce prawo lub prawem chronione dobra osb trzecich mog ponie z tego tytuu odpowiedzialno karn lub cywiln.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisaw Michalkiewicz
Nasze kanay RSS:
gwny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofert