Komentarze do artyku³u: Wielka wyprzedaż?
ÅšmierdzÄ…ca sprawa
~Dexter
2006-12-13 08:54:03
Pożyjemy zobaczymy, ja już się nauczyłem eby nie wierzyć pismakom, oni potrafia kłamać na każdym kroku, warto czy nie warto. Ale cóż, może akurat w tej sprawie z prawda minęli się tylko o włos.
ODPOWIEDZ.
~FreeDom
2006-12-13 10:57:22
A ja stanę w obronie Dziennika, zupełnie inna klasa w polskiej prasie;) Tam nie ma mijania się z prawdą jak zdarza się w pewnej konkurencyjnej Gazecie ;P.
ODPOWIEDZChyba siÄ™ mylisz FreeDom
~luzak
2006-12-13 13:20:59
To taki sam ... NOCNIK. Drawniej mówiono urynał :-)
ODPOWIEDZ.
~FreeDom
2006-12-14 08:31:28
Nie myle się;-) Chyba, że masz w Polsce lepszą gazete codzienna. Tylko nie chce słyszeć GW i Nasz Dziennik, to zwykłe, nieobiektywne szmatławce;) Podobnie jak ukryty wróg Polski: strona polonica.net ze swoimi super patriotycznymi tekstami i z niezwykle wręcz wiarygodną listą Żydów;) Wiarygodna jest zapewne ona dla wielu czytelników portalu hotnews.pl.
ODPOWIEDZPolska ma polskie media???
~luzak
2006-12-14 09:57:17
FreeDom. Widać że w Nocniku dobrze się czujesz. Pono w kupie raźniej.
Cóż, różne są zboczenia :-)
Gazety dla Polaków
~luzak
2006-12-14 13:58:51
Wybacz Freedom, ale jestem hetero i nikomu w rozporku nie grzebię ;-) Nie jestem rasistą, a więc również nie jestem antysemitą, co nie stoi w żadnej sprzeczności z moim gwałtownym sprzeciwem wobec syjonofaszyzmu. Na polonica.net wchodzę tylko dla sprawdzenia, jeśli jakiś polemista poda link w swoim poście. Różne są źródła wiedzy o świecie, a ja mam czas tylko na dobre.
Gazety dla Polaków.
Zręcznie mieszasz prawdę z mniej prawdą. Porównaj Computer Bild i Komputer Świat. Teraz już wiesz o co mi chodzi? W tematyce gospodarczej i politycznej różnice poziomu i intencji są jeszcze bardziej porażające. O praktykach polecam:
Wypaczając rzeczywistość
Robert Fisk 02.02.2006
http://www.prawda.pl/content/view/78//
Nazwisko Robert Fisk nie jest Ci chyba obce?
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.