Komentarze do artyku³u: Bitwa o PRYMASA
nieTRWAM!!!
~masaj
2007-01-09 04:50:08
ojojoj drodzy forumowicze w ostatnich dniach w trakcie całego szumu związanego z księdzem konfidentem dało się zauważyć jacy są ludzie wierzący w Tadka Rydzyka...mianowicie Tadzio z całego serca do ostatnich chwil popierał naszego kochanego kandydata,a w trakcie MSZY ŚW można powiedzieć dali dowód tego że maja głęboko Benedykta XVI, który nie bójmy sie tego słowa zwolnił zasłużonego dla SB księdza, i nie zbyt byli skłonni do uznania zdania Watykanu w tej sprawie.
Czemu tak???????????????? Heh Tadzio rządzi i jeszcze długo będzie rządził:(
I proszę nie obrażajcie mnie i nie opluwajcie za to, że mam takie a nie inne zdanie w końcu jesteście katolikami którzy nie zioną nienawiścią do ludzi o innych poglądach!!!
spojrzmy na to inaczej !
~Spinu
2007-01-09 05:29:21
w Kosciele i mediach katolickich chodzi o przekaz prawdy duchowej i moralnej ! i dlatego dbajmy o Kosciol oraz te nasze ukochane media katolickie bo bez nich bysmy szczezli ! to co sie teraz dzieje do proba djabelskich agentow rozsianych po redakcjach by podwazyc autorytet kosciola i wszystkich Swietych !!! trzymajmy sie razem w tych ciezkich chwilach !!!
ODPOWIEDZGW i wsi24 to "media"
~skumajcie !!!
2007-01-09 08:32:24
jewropejsate dlatego nie powinnismy brac ich jako wyznacznikow ideowych tylko wyznaczniki zaprzedania sie unii lichwy miedzynarodowej oraz zdradzieckiego frontu rozdrapywania Narodu i Polski !
ODPOWIEDZzgadzam sie z Dexterem !
~ojeny
2007-01-09 13:20:43
ten koles to musi byc zmanipulowany przez media djabelskiej lichwy...!
ODPOWIEDZ?
~masaj
2007-01-10 06:32:17
Pomyliłeś się drogi Diboku...troszkę już na tą uczelnię uczeszczam, i nie myślę że mamy w Europie najgłupszą młodzież wręcz przeciwnie wydaje mi się że nasi młodzi ludzie są dużo bardziej rozgarnięci niż np młodzież brytyjska czy choćby niemiecka wiem to z autopsji. Mam do Ciebie pytanie czy ktos o innych poglądach, których zreszta nie poznałeś do końca jest wrogiem Polski? Wydaje mi się że raczej nie!
ODPOWIEDZPIS vs. PO
~masaj
2007-01-11 12:27:46
Co złego i dobrego jest w PO?
Co złego i dobrego jest w PIS?
Pragnę poznać tylko wasze poglądy, jeśli ktos ma zamiar mnie obrażać niech sobie daruje.
Osobiście głosowałem na PO; co więcej gdyby były następne wybory dokonał bym tego samego wyboru!
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.