Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: nieTRWAM!!!

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Bitwa o PRYMASA

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

nieTRWAM!!!

~masaj

2007-01-09 04:50:08

ojojoj drodzy forumowicze w ostatnich dniach w trakcie całego szumu związanego z księdzem konfidentem dało się zauważyć jacy są ludzie wierzący w Tadka Rydzyka...mianowicie Tadzio z całego serca do ostatnich chwil popierał naszego kochanego kandydata,a w trakcie MSZY ŚW można powiedzieć dali dowód tego że maja głęboko Benedykta XVI, który nie bójmy sie tego słowa zwolnił zasłużonego dla SB księdza, i nie zbyt byli skłonni do uznania zdania Watykanu w tej sprawie.
   Czemu tak???????????????? Heh Tadzio rzÄ…dzi i jeszcze dÅ‚ugo bÄ™dzie rzÄ…dziÅ‚:(

I proszÄ™ nie obrażajcie mnie i nie opluwajcie za to, że mam takie a nie inne zdanie w koÅ„cu jesteÅ›cie katolikami którzy nie zionÄ… nienawiÅ›ciÄ… do ludzi o innych poglÄ…dach!!!

ODPOWIEDZ

spojrzmy na to inaczej !

~Spinu

2007-01-09 05:29:21

w Kosciele i mediach katolickich chodzi o przekaz prawdy duchowej i moralnej ! i dlatego dbajmy o Kosciol oraz te nasze ukochane media katolickie bo bez nich bysmy szczezli ! to co sie teraz dzieje do proba djabelskich agentow rozsianych po redakcjach by podwazyc autorytet kosciola i wszystkich Swietych !!! trzymajmy sie razem w tych ciezkich chwilach !!!

ODPOWIEDZ

GW i wsi24 to "media"

~skumajcie !!!

2007-01-09 08:32:24

jewropejsate dlatego nie powinnismy brac ich jako wyznacznikow ideowych tylko wyznaczniki zaprzedania sie unii lichwy miedzynarodowej oraz zdradzieckiego frontu rozdrapywania Narodu i Polski !

ODPOWIEDZ

zgadzam sie z Dexterem !

~ojeny

2007-01-09 13:20:43

ten koles to musi byc zmanipulowany przez media djabelskiej lichwy...!

ODPOWIEDZ

?

~masaj

2007-01-10 06:32:17

Pomyliłeś się drogi Diboku...troszkę już na tą uczelnię uczeszczam, i nie myślę że mamy w Europie najgłupszą młodzież wręcz przeciwnie wydaje mi się że nasi młodzi ludzie są dużo bardziej rozgarnięci niż np młodzież brytyjska czy choćby niemiecka wiem to z autopsji. Mam do Ciebie pytanie czy ktos o innych poglądach, których zreszta nie poznałeś do końca jest wrogiem Polski? Wydaje mi się że raczej nie!

ODPOWIEDZ

PIS vs. PO

~masaj

2007-01-11 12:27:46

Co złego i dobrego jest w PO?
   Co zÅ‚ego i dobrego jest w PIS?

PragnÄ™ poznać tylko wasze poglÄ…dy, jeÅ›li ktos ma zamiar mnie obrażać niech sobie daruje.
   OsobiÅ›cie gÅ‚osowaÅ‚em na PO; co wiÄ™cej gdyby byÅ‚y nastÄ™pne wybory dokonaÅ‚ bym tego samego wyboru!

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê