Komentarze do artyku³u: Operacja MEDIA
prof. Nowak na TV Trwam
~szok
2007-01-27 17:12:08
ujawnił aferę żydowskiej mafi która musiała opłacić kogoś w MSZ-cie by wydano książeczkę informacyjną na świat w której szkalowano Polaków !!!!
ODPOWIEDZto poplecznicy geremka w MSZ !
~szalom-aj-waj
2007-01-27 17:15:38
wychowankowie geremka, którzy nie zostali usunięci z MSZ-tu !!!
ODPOWIEDZOkropne prawda?
~ZYTA
2007-01-29 01:58:17
Nie dziwię się ,że ludzie nie płacili abonamentu telewizyjnego i radiowego. Zwykli ludzie nie chcieli dokładać do tego swojego grosza.Nie dołożą , jeżeli nie zobaczą zmian.To bezczelność wymagać by oszukiwani i lekceważeni słuchacze jeszcze za to płacili. Myślę ,że płacenie za wybrane kanały ma sens.Za wszystkie niestety nie jak do tej pory. Nie mam telewizora - wystarczy mi komputer ,odtwarzacz muzyki i książki. Telewizji nie oglądam . Na szczęście nie mam na to czasu i oczywiście telewizora.Może sobie kupię jeżeli Kaczyńscy zrobią porządek w Polsce. Wtedy zapłacę zaległy abonament bo podobno każdy musiał płacić.Jeżeli obywateł mówi ,że nie ma telewizora to kłamie .Jeżeli telewizja kłamie i nie dopowiada to mówi prawdę.Czy w POLSCE nie może być normalnie?
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.