Komentarze do artyku³u: Informatyk Dorn?
Nie ma problemu
~Dexter
2007-02-20 12:06:42
Informatyzacja to przede wszystkim takie zorganizowanie pracy tym przygłupawym i gnuśnym urzędasom wespół z opracowaniem procedur wdrażania systemu, szkoleń, zakupów itd., aby te półgłówki się w nim nie pogubiły i nie sabotowały zmian. Wieloletnia porażka min. CEPiKU, ZUSu i GUCu dowodzi że to nie problem natury technicznej, ale braku dobrego zarządzania - komendanta, który całe to towarzycho zagoni do uczciwej pracy.
ODPOWIEDZMyślę ,że to świetny pomysł.
~ZYTA
2007-02-21 02:06:03
Dobra organizacja każdego ptrzedsięwzięcia to klucz do sukcesu. Myślę ,że w trosce o dobro kraju zabezpieczyone zostaną zebrane informacje i rozmaite dane w taki sposób żeby nikt nie powołany nie wykradał ich z archiwów.Myślę ,że firmy zajmujące się archiwizacją danych powinny być dobierane starannie i dokładnie sprawdzane.MARZY MI SIĘ DOBRZE ZORGANIZOWANE PAŃSTWO POLSKIE.
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.