Komentarze do artyku³u: Inicjatywa Technologiczna
Kobiety....
~JKM
2007-03-18 02:03:42
Kobiety, mężczyźni i trzecia płeć
W sprawie kobiet nie mam zamiaru już siÄ™ rozpisywać. PodsumowujÄ™ tylko – a moje stanowisko skÅ‚ada siÄ™ z dwóch prostych tez.
Pierwsza,obiektywna: że kobiety sÄ… inne – i jeÅ›li ktoÅ› jÄ… kwestionuje, to nie mam zamiaru tracić czasu na dyskusjÄ™ z nim; po prostu poczekam, aż wydoroÅ›leje i zacznie odczuwać pociÄ…g seksualny. Najlepszym zresztÄ… dowodem, że kobiety sÄ… inne, jest np. istnienie homosiów: gdyby kobiety byÅ‚y takie same, to homosie mogliby z nimi również sypiać (jak to robiÄ… biseksualiÅ›ci); a nie robiÄ… tego...
A drugi mój postulat, też dość oczywisty: by kobiety wychowywać tak, stawaÅ‚y siÄ™ coraz bardziej kobiece – a mężczyzn tak, by mężnieli. Nie tylko życie jest wtedy znacznie bardziej interesujÄ…ce – ale spoÅ‚eczeÅ„stwo ma znacznie wiÄ™ksze możliwoÅ›ci. ProszÄ™ porównać np. jakiegoÅ› jamochÅ‚ona zbudowanego z niemal identycznych komórek – i np. psa,którego komórki sÄ… wyspecjalizowane i zróżnicowane.
Starożytna Grecja dlatego byÅ‚a potÄ™gÄ…, bo byÅ‚a zróżnicowana: do prowadzenia wojny miaÅ‚a Spartan – do matematyki uczonych z Miletu,Syrakuz czy Koryntu. No, i role mężczyzn i kobiet też byÅ‚y Å›ciÅ›le rozdzielone.
Dopiero Ateny poprzez szerzenie (siłą!) d***kracji i związanych z tym aberracyj (np. homoseksualizmu) doprowadziły do rozkładu krajów greckich...
Drugim powodem bluzgów w komentarzach po moim przedwczorajszym wpisie (wraz z groźbÄ… potraktowania mnie siekierÄ…!) byÅ‚... artykuÅ‚ w„ANGORZE” (sÄ… one, zdaje siÄ™, po tygodniu przedrukowywane na interia.pl, ale nie bÄ™dziemy czekać) – a wÅ‚aÅ›ciwie zawarty w nim „List otwarty do polskich homoseksualistów”.
WÅ›ród homosiów istnieje bowiem swoista samozwaÅ„cza „arystokracja” nazywajÄ…ca siÄ™ „gejami”. SÄ… to osobniki zazwyczaj bardzo (jak na PolskÄ™) bogate, bezczelne - i zamiast prywatnoÅ›ci, której pragnie normalny homoÅ›, domagajÄ…cy siÄ™ jakich-Å› „praw kolektywnych”. Otóż jeÅ›li ktoÅ› pojawi siÄ™ np. w Legionowie i pójdzie hyr, że jest to homoÅ›, to polecÄ… wzgardliwe sÅ‚owa, wzruszenie ramionami lub spluniÄ™cie. Natomiast „gej” może tam liczyć na murowane obicie mordy i solidne skopanie (albo jeszcze gorzej...) – bo L*d Polski (np.: „geje” sÄ… zwolennikami d***kracji”!!) takiej ostentacji nienawidzi –zresztÄ… jak najsÅ‚uszniej.
Ponieważ bezczelność wspieranych zagranicznymi pieniÄ™dzmi „gejów” zaczyna wywoÅ‚ywać coraz wiÄ™kszÄ… wÅ›ciekÅ‚ość, a nie każdy rozeźlony Prawdziwy Polak bÄ™dzie miaÅ‚ pod rÄ™kÄ…, tj. w zasiÄ™gu glana, jakiegoÅ› „geja” - istnieje obawa, że mogÄ… przy okazji oberwać Bogu ducha winni zwykli homosie. StÄ…d wÅ‚aÅ›nie moja rada, by sami zrobili z tymi „gejami” porzÄ…dek – zanim dojdzie do nieuniknionych pogromów.
I tu podkreÅ›lam z caÅ‚ym naciskiem, że nie jest prawdÄ…, że nie lubiÄ™ homosiów; homosie sÄ… mi po prostu zupeÅ‚nie obojÄ™tni, podobnie jak np. „zwolennicy miÅ‚oÅ›ci po hiszpaÅ„sku”. Nie wiecie, że tacy istniejÄ…? No, i dobrze! GdybyÅ›cie nie wiedzieli, że istniejÄ… homosie, byÅ‚oby jeszcze lepiej! Natomiast „geje”to banda chamów, którzy usiÅ‚ujÄ… mnie zgwaÅ‚cić, bym miaÅ‚ obowiÄ…zek zmienić jÄ™zyk (!!!) i np. nazywać ich zwiÄ…zek„małżeÅ„stwem”. Ostrzegam: jeÅ›li pozwolimy rzÄ…dom manipulować przy jÄ™zyku, to jutro możemy siÄ™ dowiedzieć, że „małżeÅ„stwem” jest zwiÄ…zek mężczyzny z gruszÄ… – co jest zresztÄ… nawet rozsÄ…dniejsze, gdyż z tego zwiÄ…zku mogÄ… być owoce, czyli gruszki– podczas gdy zwiÄ…zek dwóch homosiów żadnych owoców wydać nie może.
Ale to ich sprawa.
Ten „List...” napisany byÅ‚ z troskÄ… o homosiów. A wÅ›ciekÅ‚ość tych „gejów” bierze siÄ™ stÄ…d, że obnażyÅ‚em ich sÅ‚abość: to, że „geje” to mniej, niż 1% homosiów - i majÄ… z nimi tyle wspólnego co dobosze z ChiÅ„czykami (też używajÄ… paÅ‚eczek). I nie majÄ… żadnego prawa, by ich „reprezentować”.
I boją się, że jeśli ktoś w Brukseli to przeczyta, to przestaną im dawać hojne dotacje.
I to tłumaczy ich niewiarygodną zupełnie wściekłość. No, bo jak nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o pieniądze...
Jeden z Komentatorów zadaÅ‚ mi pytanie: wÅ‚aÅ›ciwie skÄ…d bierze siÄ™ taka potÄ™ga polityczna „gejów”? Odpowiadam: z dwóch powodów: po pierwsze nie ma Wolnego Rynku, w caÅ‚ej Europie wszystko zaÅ‚atwia siÄ™ po znajomoÅ›ci... No, a w zawieraniu znajomoÅ›ci miÄ™dzy mężczyznami homosie sÄ… znakomici. ProszÄ™ sobie poczytać znanego etologa, p.prof.Konrada Lorenca: jak czasem w stadzie gÄ™si trafia siÄ™ dwóch gÄ…siorów homo – od razu obejmujÄ… przodownictwo.
A po drugie rzÄ…dzÄ…cy w Paryżu i Brukseli euro-socjaliÅ›ci uznali homosiów za znakomite narzÄ™dzie do rozbijania reakcji –czyli tradycyjnej rodziny. WiÄ™c dodatkowo ich forujÄ…. Po utrwaleniu wÅ‚adzy oczywiÅ›cie wyÅ›lÄ… ich na GrenlandiÄ™ (przecież siÄ™ ociepli...) a sami zacznÄ… namawiać kobiety do rodzenia dzieci.
Ktoś przecież będzie musiał pracować na ICH emerytury.
Drodzy Homosie (i bardzo kosztowni „Geje”...)! Przypomnijcie sobie w tym aspekcie historiÄ™ bolszewików i stalinistów – i wyciÄ…gnijcie wnioski...
Jasne?
NO...NO.
~Lord AMBER
2007-03-19 04:19:15
CZYTAM I ZNAM TEN STYL PISANIA-SAM JANUSZ KORWIN MIKKE.
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.