Komentarze do artykułu: Zbuntowani lustrowani
flaki z olejem
~damian
2007-03-19 07:10:20
duzo slow o podobnaj tresci, to tak jak w sejmie, tylko pomimo dluzyzny i nudy jest logika, a mysli sa czytelne i nie przecza sobie w przeciwienstwie do ustaw i uchwal sejmowych. Fakt ze w artykule brak tej iskry, i dluzy sie czytanie owego, ale i temat trudny i metny, bo poslowie zajmuja sie..... a no wlasnie czym, raczej tym by jak najwiecej Polska stracila - PO wspiera organizacje zydowskie, ktore bezprawnie domagaja sie gigantycznych odszkodowan, sadza ze tak bogaty kraj jak Polska jest w stanie zaplacic 50 proc. roszczen siegajacych 65 mld. dolarow, ludziom ktorym nie sie nie nalezy, ale pewnie w sejmie RP lepiej o rozporkach i dziwce A.K. podyskutowac a nie o realnych zagrozeniach, nie o tym ze znowu Polska cierpi bo mlodzi w duzej mierze uciekaja poza granice ojczyzny - kolejne czyszczenie inteligencji - a powod prozaiczny - chec przezycia i przetrwania godnie, dlaczego nie zajma sie rozwojem kraju - a cala uwage skupiaja na destrukcji i jeszcze wiekszym okradaniu i tak juz zubozalego spoleczenstwa ??
Mozna by wiele wiecej tematow poruszyc, ale po co, przeciez to i tak nic nie zmieni
to świetnie że doczytałeś
~H
2007-03-19 10:00:22
Ja nie przeczę że tam nie ma logiki,choć i nie wiem bo nie doczytałem - jest to dla mnie ciężkostrawne,a że mam co czytać i czym się zajmować,to nie zadałem sobie trudu dokończenia tego artykułu.
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶ć z tego tytułu odpowiedzialno¶ć karn± lub cywiln±.