Komentarze do artykułu: Polska 2012
rzygac sie chce ....
~Dibok
2007-04-18 05:00:49
mamy sie razem cieszyc i bratac z pogrobowcami Bandery ,zbrodniarza na miare Dzyngis-chana ,ktoremu stawiaja we Lwowie 30 metrowy pomnik?
ODPOWIEDZBez uprzedzeń
~Raynold
2007-04-22 05:18:33
Ja nie mam uprzedzeń do LPR czy Giertycha. Ja po prostu znam to towarzystwo od potrzewki więc po pierwsze nie pozwolę się manipulować. Jak już kiedyś wspomniałem LPR była organizacją z perspektywami do 2005 roku. Potem to już tylko równia pochyła, być może robiona celowo by prawdziwych patriotów odwieść od działania a niezdecydowanym wmówić na przyszłość że tzw. narodowcy to też szumowina. Giertycha zaś uważam tylko i wyłacznie za inteligentnego manipulatora. Zdania swego nie zmienie i chętnie podyskutuje o tym kto miałracje za kilka lat.
Co zaś się tyczy ukraińców to zostali oni podobnie jak rosjanie czy też w jakim stopniu my wmanipulowani w to by być naszym wrogiem. Zwykli ludzie są tam jak najbardziej pozytywnie nastawieni do nas pomimo że odgórna propaganda przez lata wmawiała im co innego. I przy wypowiadaniu swoich opinii proszę wziąć to pod uwage.
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶ć z tego tytułu odpowiedzialno¶ć karn± lub cywiln±.