Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: rzygac sie chce ....

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykułu: Polska 2012

POKAŻ WSZYSTKIE WˇTKI

rzygac sie chce ....

~Dibok

2007-04-18 05:00:49

mamy sie razem cieszyc i bratac z pogrobowcami Bandery ,zbrodniarza na miare Dzyngis-chana ,ktoremu stawiaja we Lwowie 30 metrowy pomnik?

ODPOWIEDZ

Bez uprzedzeń

~Raynold

2007-04-22 05:18:33

Ja nie mam uprzedzeń do LPR czy Giertycha. Ja po prostu znam to towarzystwo od potrzewki więc po pierwsze nie pozwolę się manipulować. Jak już kiedyś wspomniałem LPR była organizacją z perspektywami do 2005 roku. Potem to już tylko równia pochyła, być może robiona celowo by prawdziwych patriotów odwieść od działania a niezdecydowanym wmówić na przyszłość że tzw. narodowcy to też szumowina. Giertycha zaś uważam tylko i wyłacznie za inteligentnego manipulatora. Zdania swego nie zmienie i chętnie podyskutuje o tym kto miałracje za kilka lat.
   Co zaĹ› siÄ™ tyczy ukraiĹ„cĂłw to zostali oni podobnie jak rosjanie czy teĹĽ w jakim stopniu my wmanipulowani w to by być naszym wrogiem. Zwykli ludzie sÄ… tam jak najbardziej pozytywnie nastawieni do nas pomimo ĹĽe odgĂłrna propaganda przez lata wmawiaĹ‚a im co innego. I przy wypowiadaniu swoich opinii proszÄ™ wziąć to pod uwage.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶ć z tego tytułu odpowiedzialno¶ć karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisław Michalkiewicz
Nasze kanały RSS:
główny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertę