Komentarze do artyku³u: DzieÅ„ Flagi
Próba patriotyzmu
~obiektyw
2007-05-03 01:00:50
Vel Kaczyński powinien od razu wywiesić na Belwederze gwiazde Dawida i przynajmniej tym zyskał by u mnie miano prawdziwego mężczyzny. A tak nieudolnie oszukuje naród że jest prawdziwym katolikiem, polakiem i chce dobra dla narodu. A on nie potrafił nawet wychować swojej córki która pusciła sie z tzw. przeciwnikiem politycznym.
ODPOWIEDZMyślisz ,że to latwe?
~Zyta
2007-05-03 05:20:38
Myślisz ,że to latwe wychować córkę ? Święto flagi niech sobie będzie.Niech kto chce wywiesza kto nie ma ochoty niech nie wywiesza.Flaga jest dla Polaków ważna.Zawsze nosili ją w sercach.
Niezależnie czy wolno było ją eksponować czy też nie - bo z pod ruskiego i pzpr-owskiego buta
nie dało się jej wyciągnąć Polacy mieli świadomoć i potrzebę jedności.Symbole pomagaly przez wieki. Teraz ich rola jest także ogromna. Ale Polacy chcą być dumni z Państwa, ze swoich przedstawicieli , z osiągnięć gospodarczych z poziomu swoich elit politycznych.Chcą by flaga symbolizowała nie tylko naszą pamięć i nasze marzenia ale także istniejącą sytuację - siłę i pewność, bezpieczeństwo i sprawiedliwość i prawdę .
obiektyw
~zx
2007-05-03 09:20:30
napisz jeszcze coś. Podstawiłem kubek pod monitor żeby nazbierać kapiącej nienawiści z twoich komentarzy, ale z tego jednego to wyszło tylko pół kubka.Ty potrafisz bezmyślnie i nienawistnie pisać.
ODPOWIEDZXYZ to jak prawda=nienawiść
~obiektyw
2007-05-03 18:16:07
Prawda = nienawiść, bardzo interesujące spostrzeżenie. I pisane na pewno przez super patriote. Tylko pytanie, jakiego kraju? Na pewno nie tego którego ludność oszukiwana jest na każdym kroku a wyzysk władzy nie zna już granic.
ODPOWIEDZWiklin pomyłka rzecz ludzka
~obiektyw
2007-05-08 17:14:42
Być może i źle zdiagnozowałem niejakiego zx. Ale takich ustawiaczy prawdy trzeba tepic ile sie da. Wszakże i tak mają duże pole do popisu na polskojęzycznych portalach gdzie mogą się produkować pomimo a nawet zgodnie z panującą tam zenzurą. Więc na niezależnych stronach niech już sie nie udzielają.
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.