Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: do Redaktora Naczelnego

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykułu: TK: część ustawy lustracyjnej niezgodna z Konstytucją

POKAŻ WSZYSTKIE WĄTKI

do Redaktora Naczelnego

~damian

2007-05-11 20:14:43

mam pytanie: czy w dalszym ciagu trwaja prace nad przebudowa i konstrukcja strony??
   Wczesniej kozystalem i wysylalem komentarze bez zadnego problemu, a od okolo 2ch tygodni mam problem by odczytac komentarze forumowiczow lub samemu cos napisac?? A nie chce byc paranoikiem, ale problemy zaczely sie od mojego komentarza na temat rezerw federalnych USA i systemu bankowego itp... A moze to problem zgrania z przegladarka - jak probuje otworzyc link to info o braku adresu itp... a kozystam z przegladarki mozilla...
   Dziekuje za rychla odpowiedz.
   Pozdrawiam serdecznie

ODPOWIEDZ

dziala bez zarzutu

~damian

2007-05-12 18:41:20

nie wiem o co chodzilo, ale to moze u mnie jakis blad wystapil.
   Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

ZrĂłb sobie format!

~Piotr

2007-05-14 13:57:18

Potem zainstaluj ponownie system.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialności za treści  zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisław Michalkiewicz
Nasze kanały RSS:
główny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertę