Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Rosomak patrioto za dyche.

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykułu: TK: część ustawy lustracyjnej niezgodna z Konstytucją

POKAŻ WSZYSTKIE WĄTKI

Rosomak patrioto za dyche.

~Agent Bolek

2007-05-13 17:01:50

Zamiast wypisywac pierdoly ktorych wiekszosc i tak nie czyta, poniewaz sa to wypociny, wracaj do kraju zakladaj partie i rzadz, trepie jeden ;-) Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

ja czytam jego texty !

~whistleblower

2007-05-14 09:55:33

bo mówi jak Polak chcący jak najlepiej dla Ojczyzny ! i nigdy by nie sprzedał jej za garść srebrników !

ODPOWIEDZ

ja rowniez czytam jego teksty

~Wiklin

2007-05-15 08:13:33

wiec nie mieszaj ,lewacki pokurczu!

ODPOWIEDZ

Moja rodzina pochodzi z kresĂłw

~Lord AMBER

2007-05-15 12:21:27

...Wileńszczyzna a także styk obecnych Litwy i Białorusi...Komentarze Rosomaka cenie nie tylko za PRAWDĘ w nich zawartą ale także za język którego używa...Dosadny...Kresowy...nie lubię cię bolek...

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialności za treści  zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisław Michalkiewicz
Nasze kanały RSS:
główny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertę