Komentarze do artyku³u: Napisy.org zamkniÄ™te
pojebani jestescie
~huj wam w dupe
2007-05-17 10:58:43
od kiedy panowie kaczyńsy zasiedli w rzadzie w polsce zaczeło sie pierdolic, łapiecie normalnych ludzi a przestepcy chodza bezkarnie po ulicach pierdole POLSKE mam ją kurwa w dupie wyrzekam sie obywatelstwa w tym pojebanym kraju bo bedzie jeszcze gorzej JEBAĆ RZĄD, JEBAĆ PSY jebać wszytkich kutasów którzy zamknęli ta strone. PIERDOLCIE SIE KACZORY!!
ODPOWIEDZ...
~...
2007-05-17 11:50:47
Chłopie...weż w końcu te tabletki...a skoro kaczory łapią normalnych ludzi to ...tobie nic nie grozi...
ODPOWIEDZp.s.
~...
2007-05-17 12:03:34
,,chuj wam w dupę', ,,pierdolcie się kaczory'...lubisz anal czy masz ,,kompleks...małego członka' niedorozwinięty emocjonalnie i umysłowo pacanie...
ODPOWIEDZp.s.2
~...
2007-05-17 12:14:04
wyrzekasz się obywatelstwa?-jestem za!!! także za...tym aby i inne takie śmiecie wzięły z ciebie przykład...
ODPOWIEDZTo sie nadaje do wycięcia
~Dexter
2007-05-17 12:56:30
Nie jestem zwolennikiem cenzury, ale ten kretyn nie pojechał po bandzie tylko złamał wszelkie zasady.
ODPOWIEDZKaczory bezmózgie pojeby
~Matejas
2008-09-27 20:11:56
Wszystkich imbecyli popierających kaczory pozdrawiam jesteście skończonymi durniami jak wasze kaczki mam nadzieje że zgnijecie w tym syfie i prawo was skarci tak by odechciało wam się żyć...
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.