Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: ...iluzja...

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: ZÅ‚ote zÄ™by wzrostu gospodarczego

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

...iluzja...

~biba

2007-05-18 05:07:20

... jestem mÅ‚odym przedstawicielem grupy ludzi nie zgadzajacych siÄ™ z PiS - gÅ‚osujÄ…c na PiS oczekiwaÅ‚em czegoÅ› innego - klasy politycznej i zainteresowania siÄ™ losami Polski - a co mamy !!!!! ?????no co? Jest coraz gorzej!

ODPOWIEDZ

...też się zawiodłem...

~senior

2007-05-18 05:11:06

zobaczymy jak po kadencji tej opcji bedą wyciągane nieprawidłowosci i brudy tej pocji a święci to oni nie są .widac jak się uchwalają ustawy nie zgodne z Konstytucją dlaczego pozwalają na zasiadanie w rządzia z wyrokami zboczencom tylko dlatego zeby utszymac koalicje i stołki. mie jest wazne kto ządzi byle mądrze dla dobra wszystkich polaków zobaczymy jakie bedzie bezrobocie jak pszyjadą wszysc z zagranicy...

ODPOWIEDZ

A Polacy znowu zagłosuja na

~Dexter

2007-05-18 07:57:06

Stary bolszewicki układ, bo chyba lubią być rolowani i oszukiwani, byle prezio wiedział jak jeśc bezy.

ODPOWIEDZ

Dekster ,Rosomak-mÄ…drale-co wy

~senior

2007-05-18 12:32:18

na to -pracy w Polsce jest pod dostatkiem tylko płacić nie ma kto !!?? Wynagrodzenie-1000 zł . Tak trudno sprawdzić dlaczego ,,niby-pracodawca' zatrudnia w firmie budowlanej pracowników i wykazuje pęsje w wysokości najniższek krajowej???tj.ok 600zł?Dlaczego izby skarbowe które ponoć mają takich wybitnych fachowców niewezmą się do pracy ??? przecież przez takich,, przedsiębiorców'państwo traci ,a o ludziach nie wspomne. Nic dziwnego że pracownicy uciekaja z tego kraju --gdzie sie nie obruci czlowiek tam kłamstwo i obłuda!!!!!!Kaczyńscy mieli zrobić z tym porządek...A tylko żerują na podatkach jak milery ikwaśniewskie...

ODPOWIEDZ

senior

~zx

2007-05-21 02:25:45

To oczywiście miało się zmienić na drugi dzień po wyborach, pstryk i już zrobione. Trzeba nie mieć oleju w głowie żeby wierzyć w błyskawiczne miany systemu trwające przynajmniej 17 lat i to przy takim oporze czerwonych pająków. Choć nie zaskakuje mnie twoje stanowisko, bo takich jak ty codziennie spotykam przed sklepem osiedlowym, stoją z flacha w garści i właśnie takimi poglądami jak twoje się raczą.. i winem marki wino.Nie dociera , że sprzątanie tej Stajni Augiasza musi trwać trochę dłużej niż... choćby te twoje pstryk?

ODPOWIEDZ

oj zx-naiwniaku.

~senior

2007-05-21 03:06:22

mój jabol ma więcej sensu bo jest namacalny.Twoja wiara w trudności obiektywne jest smieszna.Mieli zabrać żołnierzy z Iraku i co zrobili ? Wysłali jeszcze i do Afganistanu!Mieli tyle zrobić a wpakowali nas w budowę stadionów na2112r.Trąbią o wzrostach gospodarczych i wzrostach zarobków chyba swoich bo dla takich jak ja rosną tylko opłaty.A ja w odróżnieniu od nich całe życie ciężko i uczciwie pracuję.Zarabiam gówno a funduszu reprezentacyjnego nie mam.Musi starczyć i na rodzinę i na jabola.Oni chleją lepsze trunki a sensownych efektów tej ich pożal się Boże pracy nie widać.Może dlatego że chcą utrzymać ryje przy korycie za wszelką cenę.Napisz coś z sensem a ja mam dzisiaj wolne, idę na wino marki wino.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê