Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Co wy na to...

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Polska Obywatelska

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Co wy na to...

~burak

2007-05-28 06:50:56

JeÅ›li SLD wytoczy mi proces, podzielÄ™ siÄ™ z sÄ…dem swÄ… wiedzÄ… o tym, jakie osoby miaÅ‚y konta w jakich bankach i z kim sÄ… one powiÄ…zane - tak szef MSWiA Janusz Kaczmarek komentuje zapowiedź Sojuszu o możliwoÅ›ci pozwania jego i ministra sprawiedliwoÅ›ci Zbigniewa Ziobry.

ODPOWIEDZ

kruk krukowi itd ?

~wściekła

2007-05-28 06:55:59

ha, no cieszÄ™ siÄ™, że nie tylko ja jestem zaskoczona takim postawieniem sprawy - masz pan dowody, panie ministrze, to pana zakichanym obowiÄ…zkiem jest opowiedzenie o nich prokuraturze. No chyba, że pan nigdy nie sÅ‚yszaÅ‚ o Prawie. CaÅ‚kiem możliwe.

ODPOWIEDZ

Miejmy nadzieję że chodzi

~...z netu....

2007-05-28 07:03:06

tylko o to;
   Po prostu toczy siÄ™ Å›ledztwo i nie chce za dużo powiedzieć bo jak powie to też bÄ™dÄ… pretensje. Ale jak go postawiÄ… przed sÄ…dem to bÄ™dzie musiaÅ‚ siÄ™ bronić. Chyba jasne nie? (jano)...bo jak nie to też jadÄ™ do ...Anglii...

ODPOWIEDZ

Ha!,przyznam,ze mnie gesia

~Wiklin

2007-05-29 05:01:30

skorka obleciala bo ...sam mam konto zagranica! Co prawda niezbyt imponujace ,ale zawsze konto...P.S. Uprzedzdzajac zapytania oswiadczam ,ze nie bylem czlonkiem zadnej ekipy rzadzacej.... w Kraju i poza jego granicami.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê