Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Dlaczego?

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Szybko do przodu

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Dlaczego?

~przemek

2007-05-31 17:13:32

Dlaczego ta IV RP tylko rozlicza!!
   a nic nie robi jeżeli chodzi o przyszÅ‚ość- tyle ustaw leży w szufladzie!szkoda gadać!

ODPOWIEDZ

Dlaczego?

~burak

2007-05-31 17:16:12

Dlaczego ta IV RP tylko rozlicza?
   Przemku, bo żeby coÅ› sensownego robić trzeba siÄ™ na tym znać, a żeby uprawiać awanturnictwo nie potrzeba umiejÄ™tnoÅ›ci.

ODPOWIEDZ

Do Wiklina...

~burak

2007-06-01 11:07:33

Burak być ciemna masa...Nie traktuj mnie tak jak Amber seniora...Nie jesteś mordercą jak On-NIE BOJĘ SIĘ CIEBIE.ja chcę tak samo jak Ty rozliczenia z przeszłością...Takiego samego jak Rosomak,czy Amber czy Ty...Ale te rozliczenia(za wolno i/dą) nie zmieniają faktu że MIAłO BYć
   INACZEJ...mieliÅ›my wyjść z Iraku a pojechaliÅ›my i do Afganistanu...miaÅ‚o byc normalne zatrudnienie,normalne zarobki a jest dalej to co za kwasa (modyfikacje sÄ… tylko dla opinii spoÅ‚ecznej)...miaÅ‚o być taniej a biurokracji coraz wiÄ™cej...o wzroÅ›cie gospodarczym wciąż mówiÄ…
   a żaden fizol go nie odczuwa...I dalej glÄ™dzcie że trzeba czasu...Jedyny rozsÄ…dny czÅ‚owiek tutaj to Obiektyw...Pod pÅ‚aszczykiem dekomunizacji...deubekizacjii to Samo co byÅ‚o...Wy możecie czekać-Rosomak konto w USA; AMBER we Francji Ty też gdzieÅ› na Zachodzie...Dla mnie z 1100 zostaje na piwo po opÅ‚aceniu rachunków...Wszystko drożeje-rosnÄ… podatki,opÅ‚aty...i propaganda sukcesu tego rzÄ…du...............i daruj sobie zÅ‚oÅ›liwoÅ›ci nie broniÅ‚bym i nie broniÄ™ nikogo z tych o których piszesz...Tylko uważam że ci też kÅ‚amiÄ…...ODPOWIEDZ MI SZCZERZE -dlaczego jest coraz gorzej-mimo że miaÅ‚o być inaczej?

ODPOWIEDZ

Do Wiklina...

~burak

2007-06-01 11:10:20

Burak być ciemna masa...Nie traktuj mnie tak jak Amber seniora...Nie jesteś mordercą jak On-NIE BOJĘ SIĘ CIEBIE.ja chcę tak samo jak Ty rozliczenia z przeszłością...Takiego samego jak Rosomak,czy Amber czy Ty...Ale te rozliczenia(za wolno i/dą) nie zmieniają faktu że MIAłO BYć
   INACZEJ...mieliÅ›my wyjść z Iraku a pojechaliÅ›my i do Afganistanu...miaÅ‚o byc normalne zatrudnienie,normalne zarobki a jest dalej to co za kwasa (modyfikacje sÄ… tylko dla opinii spoÅ‚ecznej)...miaÅ‚o być taniej a biurokracji coraz wiÄ™cej...o wzroÅ›cie gospodarczym wciąż mówiÄ…
   a żaden fizol go nie odczuwa...I dalej glÄ™dzcie że trzeba czasu...Jedyny rozsÄ…dny czÅ‚owiek tutaj to Obiektyw...Pod pÅ‚aszczykiem dekomunizacji...deubekizacjii to Samo co byÅ‚o...Wy możecie czekać-Rosomak konto w USA; AMBER we Francji Ty też gdzieÅ› na Zachodzie...Dla mnie z 1100 zostaje na piwo po opÅ‚aceniu rachunków...Wszystko drożeje-rosnÄ… podatki,opÅ‚aty...i propaganda sukcesu tego rzÄ…du...............i daruj sobie zÅ‚oÅ›liwoÅ›ci nie broniÅ‚bym i nie broniÄ™ nikogo z tych o których piszesz...Tylko uważam że ci też kÅ‚amiÄ…...ODPOWIEDZ MI SZCZERZE -dlaczego jest coraz gorzej-mimo że miaÅ‚o być inaczej?

ODPOWIEDZ

No tak

~H

2007-06-01 16:15:47

tylko czemu przy tym sprzątaniu zadłużamy się jako kraj coraz bardziej,po co nam Euro 2012,Irak,Afganistan - to raczej utrudnia sprzątanie,nie mowiąc już o przejmowaniu naszego kraju przez UE,niedługo już nie będzie czego sprzątać,albo już nie ma.

ODPOWIEDZ

H

~zx

2007-06-02 12:52:48

Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê