Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Piszcie na temat

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Szybko do przodu

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Piszcie na temat

~Raynold

2007-06-01 02:53:29

Mam taką małą propozycje. Zanim zaczniecie tutaj pisać cokolwiek to przeczytajcie artykuł i próbujcie go skomentować. Czyli po prostu pisać na powyższy tamat. Większość bowiem zamieszczonych tutaj postów ma się do tematu nijak.
   Redaktorze Naczelny, proszÄ™ przemyÅ›leć tÄ… sugestie i zaproponować rozwiÄ…zanie dotyczÄ…ce tych którzy lubiÄ… dużo pisać.

ODPOWIEDZ

ja lubie czytać różne

~bez cenzury !

2007-06-01 03:16:17

texty ! te nie na temat też !

ODPOWIEDZ

Dibok ty nie śpisz

~Raynold

2007-06-01 05:09:24

Hotnews przesypia ale ty czuwasz jako nadworny klakier nad tym by cały podobnie jak twój guru ogłupiać nadal Polaków.
   W tym miejscu napisze pewnÄ… historiÄ™ którÄ… byÅ‚em Å›wiadkiem widzieć. Otóż dwa lata temu w Warszawie w Sali Kongresowej odbywaÅ‚ siÄ™ kongres twoich pupilków. Akurat tam byÅ‚em, wiÄ™c widziaÅ‚em i sÅ‚yszaÅ‚em pewne sprawy. Po pierwsze zdziwiÅ‚o mnie bardzo (zresztÄ… nie tylko mnie) że najwiÄ™kszym wrogiem w Polsce zdaniem Giertychów byÅ‚ wtedy PiS. Na jego szkalowanie przeznacono ponad poÅ‚owÄ™ czasu kongresu. By byÅ‚o ciekawiej to Giertychy nie wspomniali o zbrodniczej przesżłoÅ›ci przepoczwarzonych komunistów czy też oszukaÅ„czych liberałów. DrugÄ…, zauważonÄ… przeze mnie sprawÄ… która praktycznie przesÄ…dziÅ‚a mój stosunek do tej pseudo narodowej partyjki byÅ‚o zachowanie siÄ™ tam wygolonych na Å‚yso rozstawionych po caÅ‚ej sali mÅ‚odych ludzi. A mieli oni za zadanie zachÄ™cać za wszelkÄ… cene do gÅ‚oÅ›nej klaki przebywajÄ…cych tam ludzi w czasie przemówieÅ„ Giertychów. Kilkakrotnie w tym czsie jak na komende biegali po sali i wykrzykiwali: wstawać, klaskać... Akurat jeden z nich który staÅ‚ niedaleko miejsca gdzie przebywaÅ‚em w czasie przemówienia swojego boga, w czasie kiedy należaÅ‚o klaskać zaczÄ…Å‚ szarpać za rÄ™kaw starszego pana który z racji swojego wieku i niepeÅ‚nosprawnoÅ›ci nie miaÅ‚ zamiaru podnosić siÄ™ w tym czasie z krzesÅ‚a. Ten incydent zauważyÅ‚o wielu ludzi, którzy wymienili miÄ™dzy sobÄ… bardzo ciekawe zdania. Jak zechcesz Dibok to nastÄ™pnym razem je zacytuje.
   A na zakoÅ„czenie doÅ‚anczam link. Tym razem nie odnoszÄ…cy siÄ™ do wybiórcczej a raczej do gazety O. Rydzyka którego chyba nie posÄ…dzasz o brak patriotyzmu, brak podstawowej wiedzy politycznej czy też dziaÅ‚ania na szkode Polski.: http://www.informacje.int.pl/readarticle.php?article_id=589

ODPOWIEDZ

zgadzam sie z Dibokiem

~!

2007-06-01 09:15:28

!

ODPOWIEDZ

A ja z Raynoldem

~!

2007-06-01 11:30:20

!

ODPOWIEDZ

Raynold,też tam wtedy byłem...

~burak

2007-06-01 11:52:41

Od tego Zajścia byłem za daleko...ale komentarze ludzi pamiętam do dzisiaj-tych co to widzieli...kult jednostki,kult rodziny...Ale Giertych przynajmniej dotrzymuje słowa -nie to co Kaczyńscy...

ODPOWIEDZ

Ja też tam byłem

~Alek

2007-06-02 10:49:40

I widziałem ten kult jednostki, to zadufanie w sobie panów Giertychów, to wielkie, tak przesadne mniemanie o sobie, że objawiało się ono na każdym kroku, ten kult samych siebie i niedocenianie innych partii, wreszcie tą służalczość młodych ludzi wpatrzonych ślepo w swego wodza którzy często zachowywali się urągająco i po chamsku.
   I na szczęście byÅ‚o to moje jedno z ostatnich spotkanie z tÄ… organizacjÄ… i tymi panami.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê