Komentarze do artyku³u: SÄ™py chcÄ… powrócić
Twardziele?
~burak
2007-06-03 02:06:48
,,2 dni przed wizytą w Czechach prezydenta USA George W. Busha mieszkańcy trzech kolejnych wsi czeskich sprzeciwili się w lokalnym referendum rozmieszczeniu na ich terenie amerykańskich radarów, wchodzących w skład tarczy antyrakietowej...'Dziwne nie?Przecież z Pepiczka żaden bohatyr?
i co w tym dziwnego?
~ktoÅ›
2007-06-03 02:19:41
Przecież 75 % jest przeciw!
Tylko Bracia Kaczynscy ktorzy nie maja rodzin mowia tak.Jak zawsze nawet przedtem zanim ich zapytajÄ…!
Z tarczÄ…, czy na tarczy?
~Lord AMBER
2007-06-03 02:26:05
Jak to nie mają rodzin.Przecież politykom w Polsce zawsze zależy na rodzinach w...izraelu i diasporze...
ODPOWIEDZP.S.a abstrachując już od kwes
~Lord AMBER
2007-06-03 02:42:11
ti- ,,tak czy nie'(bo nie jestem ostatecznie jej przeciwnikiem) ale tego że mamy się dokładać do bezpieczeństwa ,,światowego żydowstwa' zacytuję;
to skandal zeby kraje w ktorych mialaby byc umieszczona tarcza mialy ponosic jakiekolwiek koszty zwiazane z jej zainstalowaniem i utrzymaniem. USA powinny ponosic wszelkie koszty z tym zwiAZANE I JESZCZE ZA MOZLIWOSC UMIESZCZENIA JEJ W NASZYCH KRAJACH POWINNI NAM ZAPLACIC. nARAZAJA WSZAK NAS NA POWAZNE NIEBEZPIECZENSTWO/CHOCIAZ SZCZERZE mowiac zadne pieniadze nie sa w stanie nam tego ryzyka zrekompensowac/ moni...Dobrze że przynajmniej nie robią z tego sukcesu jak z Euro 2012...
Zamierzone zamieszanie
~Raynold
2007-06-03 09:59:13
W świat poszła dziennikarska kaczka że Polska będzie wpółfinansować tarcze. Wiadomo było że powstanie lamęt iż nie ma na to pieniędzy. Następnie USA zdementowało tą informacje a nasi administratorzy pieją z zachwytu że udało się przebłagać jankesów by nie kazali sobie do tarczy dopłacać. Mają więc kolejny, konkretny atut że są wybitnymi negocjatorami i umieją walczyć w sprawie Polski !
ODPOWIEDZco to,dostalem bana?
~Wiklin
2007-06-04 05:28:10
zaden komntarz mi nie wchodzi,a pisze ,ze zostal dodany...
ODPOWIEDZburak,i cos jeszcze ..
~Wiklin
2007-06-04 05:40:44
... skad te posadzenie ,ze jestem morderca?...a na zachodzie bywam czesto z racji mojego zawodu ,ale mieszkam w Polsce ,wiec cierpie tak jak reszta...Kaczynscy jednak cos zmienili , bo takie WSI poszlo do piachu.
ODPOWIEDZco jest? ,....krotkie
~Wiklin
2007-06-04 05:45:24
wpisy wchodza bez klopotu ,a dlugie teksty nie chca...
ODPOWIEDZtarcza jest dobra
~Wiklin
2007-06-04 05:52:16
bo wbija klin miezy Eurokolchoz ,czyli Niemcy i Rosje.Tak wiec rok 1794 sie nie powtorzy....
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.